Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:27:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un fotbalist african la Astra Ploieşti


30 iunie 2012

fotbalDinu Gheorghe mizează pe filiera africană în această vară, ghanezul Sadat Bukari fiind al cincilea fotbalist de pe Continentul negru transferat în ultima vreme

După ce i-au luat deja pe fundaşii tunisieni Selim Ben Djemia şi Syam Ben Youssef, i-au adus şi pe mijlocaşii Fwayo Tembo (Zambia) şi Seydou Yahaya (Ghana), oficialii clubului de primă ligă Astra Ploieşti s-au orientat, pentru atac, tot la un fotbalist african. Este vorba despre Sadat Bukari, un ghanez intrat într-un con de umbră în ultimii ani, după un debut de carieră promiţător, petrecut în Anglia, la West Ham United.

A fost junior la gruparea din Albion, dar n-a făcut pasul spre prima echipă, ajungând la Beitar Ierusalim, apoi la Etoile du Sahel (46 de goluri în 83 de meciuri), la Maccabi Haifa şi, înainte de Astra, la US Monastir, gruparea care l-a lansat pe Hamza Younes, tunisianul care a „explodat" în această primăvară în tricoul Petrolului, după ce a fost refuzat, în iarnă, de Astra.

În vârstă de 23 de ani, Bukari are, conform transfermarkt.de, o cotă de piaţă de 350.000 de euro şi poate evolua atât ca atacant, cât şi ca mijlocaş ofensiv.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro