Marţi, 16 aprilie 2024 - 11:54:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roxana Cocoş, medalie de argint la haltere


2 august 2012

roxana-cocosSportiva Roxana Cocoş a câştigat, miercuri, medalia de argint, în finala categoriei 69 de kilograme a concursului de haltere, a şasea pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Londra.

Vicecampioana olimpică la categoria 69 de kilograme a concursului de haltere, a declarat, miercuri, că a muncit enorm pentru a obţine medalia de argint la JO de la Londra şi că nu îi vine să creadă că a obţinut acest rezultat.

"Sunt foarte fericită, îi mulţumesc lui Dumnezeu. Mama plânge, toată familia mea, nu ne vine să credem. Cum am ieşit, am sunat-o, ştiam că are emoţii, mama nu se uită la televizor la un asemenea concurs. Concursul ăsta a fost cel mai important din viaţa mea. Şi mi-am dorit medalia asta, am muncit enorm pentru medalia asta şi Dumnezeu m-a răsplătit, mi-a răsplătit şi munca şi îi mulţumesc din toată inima mea. Am văzut-o pe sportiva din Coreea de Nord pe Internet, înainte să vin la Londra. M-am mai întâlnit cu ea la Campionatele Mondiale din Antalya. Ştiam că va fi foarte puternică odată ce se duce în altă categorie", a spus Roxana Cocoş la Dolce Sport.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro