Marţi, 2 iulie 2024 - 9:00:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Succes deplin la Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică


17 iunie 2024

Echipa de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti a dominat competiţia la Campionatele Naţionale rezervate categoriilor Junioare II şi III, desfăşurate în acest weekend la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov.

Sportivele CSM Ploieşti au obţinut rezultate remarcabile, confirmându-şi poziţia de lideri în acest sport elegant şi complex. Echipa junioarelor II (12-13 ani), formată din Delia Stroe, Ingrid Gavril, Ştefania Puiu şi Rebecca Ulvoczki, a cucerit medalia de bronz în competiţia pe echipe, consolidându-şi performanţele de la Constanţa din anul precedent.

Delia Stroe a impresionat în mod deosebit, clasându-se pe locul 6 la individual compus şi asigurându-şi locul la Cupa României. Ea a reuşit să se apropie de podium şi în proba de minge, ocupând onorabil locul 4 cu 21.850 puncte. Totodată, Ingrid Gavril a demonstrat o formă excelentă, obţinând locul 4 la măciuci, cu 21.300 puncte.

În categoria Junioare II (13 ani), rezultatele au fost următoarele:

  • Delia Stroe: Locul 6, totalizând 79.700 puncte
  • Ingrid Gavril: Locul 10, cu un punctaj total de 74.650

De asemenea, în categoria Junioare II (12 ani), Ştefania Puiu a reuşit o performanţă notabilă, obţinând locul 7 cu un total de 81.850 puncte.

În fine, Nectaria Stoica şi Alessia Trandafir, reprezentante ale categoriilor Junioare III (11 ani) şi Junioare III (10 ani), au contribuit, de asemenea, la succesul echipei, demonstrând un progres semnificativ într-o competiţie extrem de competitivă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro