Joi, 28 martie 2024 - 11:55:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Ole, Ole, Mulţumim, Petrolule"! Strigătul disperat al suporterilor, neauzit de fotbalişti!


27 aprilie 2019

Petrolul şi-a adus fanii la disperare în Sâmbăta Mare, făcându-le un cadou ruşinos: 1-3 cu Daco-Getica, echipă aflată în coada clasamentului, a demonstrat că Lupii Galbeni câştigă doar meciurile...care trebuie!

Pentru a nu mai fi acuzaţi că dorim răul clubului prin textele noastre, publicăm comentariul fostului gazetar Nelu Ştefănescu. Nelu Ştefănescu este primul purtător de cuvânt din istoria clubului, iar fanii nu au cum să uite perioada din 1997-2007, când Ştefănescu era şi crainic al stadionului.

"Nicio echipă, din istoria clubului Petrolul Ploieşti NU a adus un Paşte nefericit ca acesta! Portar ''marionetă'', defensivă penibilă, linie mediană lamentabilă, atac inexistent, ne conduce,irefutabil, la ... tabela de marcaj!

PETROLUL PLOIESTI - DACO-GETICA 1-3!

Mare ruşine în toate compartimentele sistemului de joc preconizat de către Gheorghe Multescu@co! Practic, pe gazon, echipa noastră de suflet ne-a ''demonstrat'' şi a ratat ultima şansă de promovare în primul eşalon fotbalistic din România! Dezamăgire uriaşă în sufletul suporterilor minunaţi!

Eşecul dureros spune tot! Nicio schemă tehnico-tactică! HAOS la nivelul tuturor compartimentelor! Petrolul Ploiesti a fost ... ''0'' (ZERO) ... barat!"
, ne-a scris Nelu Ştefănescu


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro