Marţi, 19 martie 2024 - 7:16:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep a câştigat primul meci de la Turneul Campioanelor


24 octombrie 2016

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, duminică, pe americanca Madison Keys, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, cu scorul de 6-2, 6-4, în primul meci al Turneului Campioanelor de la Singapore.

Madison Keys dezvoltă un complex de inferioritate în faţa Simonei Halep. A patra partidă din 2016 şi a patra îngrângere pentru Keys. Americanca începe în forţă de fiecare dată şi tot la fel Halep aştepată cu răbdare ca adversara ei să înceapă să risipească puncte. Keys bubuie mingile, dar de cele mai multe ori acestea nu-şi ating ţinta. Halep o domină fizic şi psihic pe Keys, o joacă pe rever, iar tânăra jucătoare americană nu găseşte soluţii să iasă din impas.

Aşa a fost şi duminică, în primul meci al Turneului Campioanelor. Keys a condus cu 1-0, pe serviciul ei, apoi a mai luat un ghem la 5-1, tot cu serviciul. În rest, Halep, fără a se întrebuinţa foarte mult, a câştigat toate celelalte ghemuri şi a închis setul cu 6-2, în 27 de minute.

Setul secund a fost mai echilibrat. Keys a început să pună mingile mai bine în teren şi a ţinut pasul până la 2-2. La 1-2, Halep i-a cerut sfatul antrenorului Darren Cahill, care i-a transmis obişnuita linişte şi siguranţă româncei. Ea s-a desprins la 4-2, cu un break la 2-2, dar Keys a egalat la 4. Imediat, Simona a obţinut break-ul necesar câştigării setului, cu 6-4, şi meciului, după o oră şi nouă minute.

Halep şi-a asigurat 230 de puncte WTA cu acest succes şi un premiu de 263.000 de dolari.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro