Miercuri, 29 noiembrie 2023 - 11:28:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dezastru pentru Simona Halep! A fost eliminată de la Turneul Campioanelor


30 octombrie 2015

Simona Halep a părăsit competiţia de final de an din Singapore, după ce a pierdut categoric astăzi, cu 6-7 (5), 1-6, ultimul meci din Grupa Roşie, cu Agnieszka Radwanska.

Simona Halep, care venea după eşecul usturător cu Maria Şarapova, a început meciul în forţă. A reuşit un break rapid şi s-a desprins la 2-0. Poloneza, învinsă în primele două meciuri în Grupa Roşie din Singapore, a ajuns-o din urmă pe româncă la jumătatea primului set, trecând şi la conducerea scorului (4-3).

Au urmat mari emoţii pentru Simona, care a salvat două mingi de set pe propriul serviciu, reuşind cu greu să egaleze scorul la 5. Halep a forţat în game-ul următor, însă a irosit numeroase şanse de break, Radwanska apărându-se exemplar.

În cele din urmă, s-a ajuns în tie-break. Aici, Simona Halep părea să fi scăpat în învingătoare, desprinzându-se pe nesimţite la 5-1, însă Agnieszka Radwanska a revenit senzaţional şi a închis setul în ”prelungiri” cu un incredibil 7-5, după 75 de minute de joc.

Manşa secundă n-a avut istoric. Simona s-a prăbuşit, aşa cum a făcut-o de atâtea ori în momentele delicate, iar poloneza s-a impus scurt, cu 6-1!

Simona, care a ratat victoria cu numărul 50 din 2015, va părăsi Turneul Campioanelor încă din faza grupelor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 noiembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro