Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:58:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Costel Gâlcă a reuşit o remiză împotriva FC Barcelona


3 ianuarie 2016

Costel Gâlcă a reuşit sâmbătă seară o remiză împotriva FC Barcelona, pe banca lui Espanyol, de la instalarea din urmă cu trei săptămâni. Espanyol a remizat, 0-0, pe teren propriu, cu FC Barcelona

Oaspeţii au dominat partida, au avut şi două bare, dar Gâlcă a organizat impecabil echipa în defensivă şi a reuşit să nu ia gol.

"A fost un meci în care am stat foarte bine defensiv, n-am lăsat spaţii între linii şi ne-am închis foarte bine. Barcelona a avut foarte puţine ocazii, să nu uităm asta! Am fost agresivi, dar pe faza ofensivă mai avem de lucrat, pentru că de multe ori am recuperat mingea, dar am pierdut-o repede. Eu i-am felicitat pe jucători pentru efortul depus, au avut o atitudine extraordinară, dar mai avem mult de lucrat. Trebuie să avem mai multe ocazii!

Îmi doresc de la jucătorii din faţă să se coordoneze mai bine, să se mişte mai bine, poate au fost momente în care trebuia să ducem mingea dintr-o parte în alta, să avem o echipă mai scurtă, dar n-am reuşit acest lucru.

N-am scos mingea destul de mult la margine! A fost un meci extraordinar făcut de jucători, cu atitudine, tot ceea ce au făcut în teren. Vreau însă mult mai mult de la ei, pentru că pot.

Vreau ca echipa să termine cât mai sus, iar jocul bun va aduce lumea la stadion, aşa cum a fost şi acum. Deocamdată, eu mă uit la jucătorii pe care îi am în lot şi o să vedem apoi ce o să se întâmple
", a spus Gâlcă la televiziunea Digisport.

în următoarele 10 zile Espanyol mai urmează alte două confruntări cu Barcelona în Cupa Regelui.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro