Marţi, 19 martie 2024 - 7:59:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sandra Izbaşa se va retrage


8 septembrie 2013

Sandra Izbaşa, campioană olimpică la sol la Beijing la şi sărituri la Londra, nu îşi doreşte cu orice preţ o medalie la Anvers, dar socoteşte această competiţie potrivită pentru o retragere, indiferent de rezultat. ''Mă bucur mult că am reuşit să organizăm acest concurs la noi acasă, este o bună verificare înainte de Campionatul mondial de la Anvers.

Tot ce îmi doresc este să ajung acolo sănătoasă, să mă pot acomoda foarte bine cu solul. Nu mă duc acolo cu gândul să câştig o medalie, dar vreau să-mi fac exact execuţiile de acasă, nimic mai mult, nimic mai puţin. Mai am de pus la punct, sunt conştientă, dar deocamdată merg la sigur. Mai am 2 săptămâni să pun la punct totul. Am zis că mă retrag, apoi că revin, dar mi-am găsit un suport ca să mai pot continua şi anul acesta.

Îmi doresc din suflet să fac acest Mondial, pentru că îi duc dorul din 2007, atunci a fost ultimul meu Mondial. Aş vrea să-l fac pentru mine, pur şi simplu să mă retrag aşa frumos, indiferent de rezultat. Aşa am decis şi cu antrenorii, a fost o decizie grea, dar nu se ştie niciodată. O să-mi păstreze în continuare tonusul, voi intra în sală, fără presiune, să fac acest sport ca şi hobby, dar nu mă gândesc la Rio. Am nevoie de o pauză care cred că e binemeritată'', a declarat gimnasta clubului CSA Steaua.

După concursul feminin pe echipe, Sandra şi Larisa au fost asaltate de zeci de copiii care au cerut autografe şi s-au pozat cu cele 2 campioane. ''M-am obişnuit, pentru că şi afară se întâmplă la fel. Poate acolo sunt chiar mai mulţi copii doritori să facă sport de performanţă. Din păcate, la noi observ că sunt din ce în ce mai puţini, deşi mi-aş dori să vină cât mai mulţi să facă, nu neapărat gimnastică, ci sport, pentru că te formează ca şi om.

Mă bucur că au venit şi mi-au cerut autografe, au făcut poze cu mine. Există probabil o motivaţie şi îmi doresc ca şi ele să crească frumos şi armonios'', a adăugat Izbaşa, care duminică va evolua în finala de la sol.

Sursa: AGERPRES


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro