Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:45:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum să ne folosim de rezultate live, clasamente şi programul pentru Liga 2 Seria 1 şi Seria 2 pentru a câştiga la pariuri


14 august 2016


 

Avem acces la program, clasamente şi rezultate live din Liga 2 Seria 1 dar si din Liga 2 Seria 2, dar şi la numeroase alte informaţii publicate de jurnalişti locali. Pariorii profesionişti aleg de cele mai multe ori să se specializeze pe ligi inferioare, tocmai pentru că agenţiile de pariuri nu sunt atât de agere în ceea ce priveşte monitorizarea şi actualizarea cotelor, la fel cum se întâmplă în cazul ligilor foarte populare.

Comportamentul pariorilor şi reacţia caselor de pariuri

Un pariu câştigător este doar în mică măsură o colaborare fericită între şansă şi inspiraţie. Poate că pariurile nici nu ar trebui încadrate la „jocuri de noroc”, dar asta e o altă discuţie. Sună paradoxal, dar „norocul” nu e deloc întâmplător. Informaţia are/ar trebui să aibă rolul primordial atunci când dăm click pe 1, X, 2, Over 2.5, Under 0.5 până la pauză etc. De aceea, logic, românii joacă cel mai mult pe competiţiile din România, fie că sunt din Liga I, prima serie din Liga 2-a etc.

Statistic, cele mai multe pariuri sunt puse pe primul eşalon. Asta înseamnă o „alterare” rapidă a cotelor. O ştire gen „Craiova nu poate conta pe ambii fundaşi centrali titulari” ajunge la urechile tuturor microbiştilor şi coboară în doar câteva ore cota pentru victoria adversarei oltenilor. Hai să fim deştepţi şi să pariem pe o ligă despre care nu e în „văzul” tuturor, dar despre care găsim cu uşurinţă informaţii dacă ştim unde să căutăm. Eu m-am specializat pe Liga 2 Seria 1 şi pe Liga 2 Seria 2. Pot spune că sezonul trecut am avut un profit bunicel. Am găsit un site pe care pot vedea în timp real tot ce ţine de aceaste ligi, precum clasament acasă / în deplasare, statistici goluri, ultimele scoruri, rezultate meciuri de fotbal live, programul fiecărei etape în parte, statistici complexe care în mod normal se găsesc numai pe site-urile cu plată.

Cum să analizăm meciurile din Liga 2

Desigur, este important să ştii ce jucători sunt indisponibili pentru un anumit meci, dar fotbalul este un joc de echipă. Rezervele acestora îi pot suplini cu succes. Aici intră „în scenă” următorul criteriu la care mă raportez atunci când plasez un pariu: istoria confruntărilor directe. Să spunem că joacă echipa de pe locul 2 cu cea de pe locul 7.

La prima vedere, e de 1 solist. Dar observăm că, în ultimii cinci ani, echipa aflată acum pe locul 7 nu are nicio înfrângere pe terenul celei care ocupă acum a doua treaptă a clasamentului. Sau că respectiva formaţie joacă mai bine în deplasare decât acasă. Această informaţie ne poate indica un posibil X2 şi ne diferenţiază de masa celor care pariază pe gazde şi pierd, în cazul foarte probabil în care tradiţia se respectă.

Profită de posibilitatea de a paria live

 

 

Ce importanţă au rezultatele live? Pentru mine sunt foarte importante, pentru că prefer să pariez în timp ce se desfăşoară meciul. Să spunem că o echipă care domină eşalonul întâlneşte una slabă. Fotbaliştii favoritei „îi iau la preţ de matineu” pe adversari şi, cumva, outsider-a deschide scorul.

Din 1.20 (să zicem), cota pentru victoria echipei mai bune sare automat peste 1.70. Dacă urmăreşti rezultatul live, poţi profita. De cele mai multe ori, rezultatul este întors până la finalul confruntării.

Motivaţia

Este bine să fim atenţi la detalii. Cum ar fi programul. Mai ales spre finalul sezonului, o echipă din subsolul clasamentului îşi poate economisi energia într-un meci dacă în următoarea etapă joacă împotriva unei contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării.

Acestea sunt doar câteva exemple care arată de ce este esenţial să avem în vedere toţi indicatorii enumeraţi în prima parte a acestui articol şi, mai ales, de ce este excelent să îi avem pe toţi la îndemână pe un singur site. Dacă se poate fără bani, cu atât mai bine!

Apropo, ştiţi de ce este Liga a 2-a şi nu Liga a II-a (aşa cum, firesc, este Liga I)? I-am pus această întrebare lui Paul Zaharia, ofiţerul de presă al Federaţiei Române de Fotbal. Explicaţia este că cineva a înregistrat la OSIM titulurile „Liga a II-a şi Liga a III-a”, iar FRF nu a mai putut să le folosească fără să le cumpere de la „întreprinzător”!
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro