Joi, 28 ianuarie 2021 - 1:26:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

«Briliantul» a avut probleme cu viza


8 octombrie 2014

Adrian Mutu (35 de ani) şi-a reziliat recent contractul cu Petrolul Ploieşti, din dorinţa de a juca pentru Pune City, în superliga indiană. Numai că atacantul român a constatat, ieri, că în patria Bollywoodului nu se ajunge aşa uşor.

«Briliantul» s-a prezentat luni dimineaţă, în jurul orei 10.25, la ambasada Indiei din Bucureşti, dornic să scape cât mai repede de ceea ce credea a fi o formalitate: obţinerea vizei de intrare în statul asiatic.

Când colo, surprize, surprize! Mutu, care este aşteptat să îmbrace tricoul echipei Pune City şi să joace alături de David Trezeguet în Indian Super League, competiţie ce va începe în această lună, a fost “faultat” de birocraţia indiană, dar şi de propria neglijenţă.

Pentru că nu ataşase la dosar fotografii, o invitaţie din partea clubului Pune City şi pentru că nu completase corect formularul pentru obţinerea vizei de sportiv, Mutu a fost sfătuit să o ia de la capăt.

În plus, nici cei doi prieteni pe care “Briliantul” dorea, probabil, să-i ia cu el în India nu-şi făcuseră temele. Concret, n-au putut prezenta angajatului ambasadei confirmarea rezervării biletului de avion cu destinaţia India şi dovada că, odată ajunşi acolo, ştiu unde se vor caza. Unul dintre cei doi e Răzvan Negoiţă, zis ”Burtă”, maseur al clubului Petrolul, care va merge şi el în Asia, celălalt e Alin, un amic din copilărie al fotbalistului.

Deocamdată, întrebaţi de sosirea lui Mutu la Pune City, oficialii clubului indian au fost secretoşi: ”Nici nu infirmăm, dar nici nu confirmăm! Puţină răbdare şi veţi vedea”.

Altfel, FC Pune City a jucat două amicale în două zile. Marţi, a învins echipa locală Pune FC, scor 2-0, iar azi a trecut de Liverpool U19, scor 8-1 (”duble” pentru francezul David Trezeguet şi pentru nigerianul Dudu Omagbemi. FC Pune City e neînvinsă în meciurile de pregătire.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(145 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 ianuarie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro