Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:19:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine este puştiul din România care va juca la Arsenal Londra


25 iunie 2015

Vlad Dragomir nu este un nume cunoscut în fotbalul românesc, însă tânărul care a împlinit de curând 16 ani a semnat deja un contract pe trei sezoane cu legendarul club Arsenal Londra.

Vlad Dragomir, care este căpitanul naţionalei sub 16 ani a României, va fi primul tricolor care îmbracă tricoul alb-roşu al ”tunarilor”.

Chiar dacă înţelegera dintre tânărul bănăţean şi londonezi s-a făcut la sfârşitul lui aprilie, vestea transferului a fost făcută publică abia ieri. Arsenal l-a monitorizat pe Vlad Dragomir timp de un an şi jumătate înainte de a-i obţine semnătura.

”Vreau ca în maximum doi ani să joc în Premier League. Mă încântă cînd văd că Arsenal e o formaţie unde se dă mare credit tinerilor”, a spus Vlad pentru Gazeta Sporturilor, preizând că a primit numeroase oferte din Italia, dar şi din România, de la Steaua.

Mijlocaşul român va locui la o familie de englezi şi va merge la şcoală în campusul Academiei clubului Arsenal Londra.

Poli Timişoara, echipă care va fi recompensată cu 100.000 de euro pentru formarea jucătorului, îl trecuse pe linie moartă pe Dragomir, după ce aflase de discuţiile acestuia cu Arsenal. Legea prevede că până la vârsta de 16 ani, jucătorii pot semna cu orice echipă.

Vlad se va antrena şi va evolua pentru echipele de tineret ale londonezilor, iar o dată pe lună se va pregăti alături de băieţii francezului Arsene Wenger, unul dintre cei mai respectaţi manageri din fotbalul mondial.

”Îmi doream o echipă mare. Nici nu visam eu la Arsenal! Acum abia aştept să ajung acolo. Am o şansă imensă şi, credeţi-mă, sunt gata să profit de ea”, a mai spus micul ”tunar”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro