Marţi, 19 martie 2024 - 5:53:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Raul Avram, liber de contract, după ce şi-a rezolvat problemele cu Farul Constanţa! Cu ce echipă va semna?


8 iulie 2019

Raul Avram, considerat a fi cel mai bun portar din Liga a 2 a, este liber de contract, după ce şi-a rezolvat problemele cu Farul Constanţa. Avram poate fi o soluţie excelentă pentru o echipă care îşi doreşte promovarea în Liga 1.

Titular de drept în poarta echipei Farul Constanţa, Raul Avram este în aceste zile unul dintre cei mai căutaţi jucători pe piaţa transferurilor şi ar putea reprezenta soluţia pentru Petrolul Ploieşti.

După renunţarea preşedintelui Marius Stan la portarul Cosmin Dur Bozoancă, din raţiuni financiare, suntem convinşi că Petrolul caută doi portari valoroşi pentru că obiectivul clar al echipei îl reprezintă promovarea în Liga 1.

Suntem convinşi că Marius Stan şi Flavius Stoican nu vor repeta greşeala de amatori făcută de  Cristi Vlad şi Tavi Grigore, care au renunţat la un portar de valoare precum Arpad Tordai, care, odată reîntors la Viitorul Constanţa, a jucat finala Cupei României, dar şi Supercupa, fiind declarat în ambele partide drept jucătorul meciului.

O vorbă veche spune că din greşeli se învăţă, dar ne întrebăm, dacă vreodată, cei doi foşti şefi ai Petrolului vor avea curajul să recunoască public că nu au ştiut să gestioneze clubul şi să obţină promovarea dorită de un oraş întreg.

De altfel,  suntem curioşi ce a gândit Tavi Grigore, fostul vicepreşedinte al clubului, vinovat în egală măsură ca şi Cristi Vlad, despre faptul că echipa nu a primit niciun gol în cele trei meciuri amicale susţinute de Petrolul în cantonamentul de la Poiana Braşov.

Oricum, din fericire pentru suporterii ploieşteni, Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, finanţatorul Petrolului, a înţeles rapid că perfomanţa se face cu profesionişi şi a schimbat total conducerea clubului.





 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro