Marţi, 19 martie 2024 - 6:04:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mesaj dur al Peluzei 1 Ilie Oană pentru conducerea Petrolului


4 decembrie 2019



Suporterii Petrolului sunt nemulţumiţi de modul în care Mădălin Mihailovici, reprezentantul partenerului finanţator gestionează problemele clubului, şi nu doresc plecarea preşedintelui Marius Stan.Derapajele antrenorului Flavius Stoican au inflamat spiritele şi dacă acum câteva săptămâni părea că există un echilibru între suporteri şi stafful clubului, acum totul pare un butoi cu pulbere, care poate exploda în orice moment. Spiritele ar putea fi calmate de o victorie la UTA, victorie care pare doar o utopie dacă studiem parcursul de până acum al arădenilor.

Fanii din gruparea Peluza 1 Ilie Oană au postat un mesaj pe reţeaua de socializare Facebook, mesaj adresat conducerii Petrolului:

ÎN ATENŢIA CONDUCERII!
NE-AM SĂTURAT DE JOCURI MESCHINE LA PETROLUL!

În urma anunţului public făcut de domul Marius Stan în ceea ce priveşte decizia de a demisiona din funcţia de preşedinte al FC Petrolul Ploieşti, Peluza I Ilie Oană îi solicită public domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanţator al clubului nostru, următoarele:

1) Să convoace de urgenţă o şedinţă, cu toţi factorii implicaţi în acest proiect, în care principal punct pe ordinea de zi să fie decizia domnului Marius Stan de a demisiona din funcţia de preşedinte al FC Petrolul Ploieşti

2) Să îl înlăture de urgenţă din orice funcţie decizională pe domnul Octavian Grigore. Peluza I Ilie Oană îl consideră unul dintre factorii perturbatori ai activităţii din cadrul clubului nostru.

3) Să aibă o reacţie publică în care să spună ce rol are domnul Nicolae Cristian Vlad în cadrul FC Petrolul Ploieşti. Totodată, îi solicităm să confirm sau să infirme faptul că domnul Nicolae Cristian Vlad este consultantul său pe probleme sportive.

4) Să îl demită de urgenţă pe antrenorul Flavius Stoican

Peluza I Ilie Oană ţine să facă lumină în ceea ce priveşte anunţul preşedintelui Marius Stan. Pentru o mai bună informare a întregii suflări petroliste, decizia domnului Marius Stan vine în urma unor tensiuni din interiorul clubului, tensiuni provocate de domnii Octavian Grigore şi Nicolae Cristian Vlad. Cei doi se fac vinovaţi de haosul de la FC Petrolul Ploieşti, alături de domnul Mădălin Mihailovici, cel care se lasă influenţat de aceştia, în loc să gestioneze activitatea clubului alături de preşedintele Marius Stan.

vă criticăm doar când dezamăgiţi
şi tot voi vă daţi supăraţi
însă reţineţi un aspect
nu v-am cerut decât...

RESPECT

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro