Marţi, 19 martie 2024 - 1:51:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Puştii Petrolului au demonstrat că se poate! 0-3 cu Pandurii Târgu Jiu!


22 august 2021

Petrolul sau ACS Petrolul 52 a demonstrat, încă odată, că din punct de vedere fotbalistic sunt pe drumul cel bun. Şi poate că după două victorii muncite, ar cam trebui să înceteze orice tip de presiune, iar clubul să fie lăsat să îşi vadă de fotbal. 

În meciul de duminică, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, copiii Lupilor Galbeni au demonstrat că echipa are viitor şi orcând puştii din pepiniera Petrolului pot face diferenţa. 

Oamenii meciului au fost Alin Boţogan, Mario Bratu, Valentin Ţicu şi Mihai Constantinescu, toţi patru copii ai Ploieştiului care au demonstrat că au trecut rapid peste emoţiile de a juca la echipa mare şi îi arată permanent antrenorului Nae Constantin că merită să aibă încredere în ei şi să le dea minute de joc. 

După o primă repriză ştearsă, petroliştii s-au întors de la vestiare cu chef de fotbal şi i-au pus rapid la punct pe gorjeni. 

Alin Boţogan primeşte mingea din dreapta careului, trece de Sveikauskas, care s-a oprit inexplicabil şi îi pasează în partea opusă lui Armando Vajushi (57), care nu a ratat şansa de a deschide scorul.

Peste câteva minute, tânărul căpitan Valentin Ţicu (64) execută perfect o lovitură liberă din 22 de metri central, pe lângă zid, iar mingea se opreşte în poarta apărată de Moga.  

În minutul 84, un al tânăr petrolist, Mario Bratu scapă singur cu portarul gorjenilor şi îl execută de la marginea careului. 

Partida de la Târgu Jiu s-a terminat 3-0 pentru Lupii Galbeni, iar conducerea clubului demonstrează din nou că obiectivul lor este doar promovarea în Liga 1.

Petrolul a adunat 9 puncte adunate după patru jocuri şi urcă până pe poziţia a patra în eşalonul secund.

În etapa viitoare, Lupii vor juca, pe „Ilie Oană”, cu nou promovata Dacia Unirea Brăila. Partida se va disputa sâmbătă, 28 august, de la ora 15.30.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro