Marţi, 19 martie 2024 - 9:23:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Victorie fără emoţii: Petrolul - Viitorul Constanţa 3-0


26 noiembrie 2013

“Lupii galbeni “ au câştigat partida disputată pe “Ilie Oană” cu Viitorul Constanţa. Albin (2 goluri) şi Younes Hamza au adus liniştea necesară înaintea meciului de duminica viitoare cu Steaua .

În prima repriză găzarii nu au reuşit să facă prea multe probleme celor de la Viitorul, oaspeţii având trei ocazii de a înscrie.

Până în minutul 20, nu a fost nimic interesant pe gazon. Viitorul a fost o echipă care a demonstrat curaj şi a fost foarte aproape de a deschide scorul…

Gazdele s-au trezit abia prin minutul 36. Dore a fost foarte aproape să deschidă scorul, după o lovitură de cap, la o ieşire aiurea a portarului Balauru. In minutul 44, Alcenat a văzut cartonaş galben, după o cădere în careu, arbitru central  semnalând o simulare a mijlocaşului petrolist.

Repriza “lupilor “

Imediat dupa pauză, “lupii “ şi-au arătat colţii, în minutul 47 Felipe Teixeira  a driblat tot ce a găsit în cale, dar portarul oaspeţilor l-a blocat pe portughez.

In minutul 62, gazarii deschid scorul, Albin executând perfect o lovitură liberă, mingea intrând în poartă după ce iniţial lovise bara. În minutul 72, acelaşi Albin a adus liniştea în tabăra galben-albaştrilor, după ce a înscris pentru 2-0 cu o lovitură de cap impecabilă din şase metri.

Revenit dupa cinci luni pe gazon, Younes Hamza nu şi-a pierdut “instinctul” de atacant şi a reuşit să înscrie, chiar în ultimul minut, pentru 3-0, după un şut din lateral stânga la coltul lung.

Scor final 3-0 pentru Petrolul, după două reprize diametral opuse. O victorie care aduce echipa lui Contra la egalitate de puncte cu Steaua Bucureşti.

PETROLUL: Pecanha - Alcenat, Hoban, Benga, Guilherme - Romario, De Lucas - Boudjemaa (Fernandez 64'), Albin, Teixeira (Priso 64) - Dore (Hamza 67')

Rezerve: Bornescu, Geraldo, Beta, Walter Fernandez, Hamza, Priso, Achim

Antrenor: Cosmin Contra

VIITORUL: Balauru - Bejan, Putanu, Mitrea, Tosca - Benzar (Nikolov 85'), Emerson, Carstocea (Al. Lazar 68') - Baluta, Axente, Gavra (I. Serban 78')

Rezerve: Buzbuchi, Lazar, Dica, Serban, Daminuta, Nikolov, A. Thiago

Antrenor: Bogdan Vintila

Arbitri: Marian Balaci, Marius Nicoara si Gabriel Stroe

Cartonase galbene: De Lucas 38', Alcenat 44', Priso 84'/ Emerson 61'

 

Etapa viitoare,  Petrolul va întâlni în Ghencea, Steaua, partida urmând a se disputa, duminica 1 decembrie, fiind transmisă începand cu ora 21.00 de digisport 1.

„Ne-au lipsit atitudinea şi agresivitatea în prima repriza. Am fost surprins de cum au pregătit adversarii meciul. Au jucat bine, au facut un presing avansat şi jucătorii care au intrat puţin mai relaxaţi nu s-au descurcat prea bine în prima repriză. La pauza am avut un discurs mai dur şi în repriza a doua am jucat ce trebuia să jucăm. Avem o saptamâna sa pregatim meciul din Ghencea. Am zis că Viitorul este o echipă agresivă, ştiam că Vintilă face o treabă bună. Eu cred ca Viitorul nu-şi merita locul şi sper să se salveze pentru că merită asta”, a declarat Cosmin Contra, la finalul partidei  pentru digisport.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro