Marţi, 19 martie 2024 - 4:18:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ultimul meci pentru Andy Roddick


7 septembrie 2012

andyTenismanul american Andy Roddick şi-a încheiat cariera după înfrângerea suferită, miercuri, în faţa argentinianului Juan Martin Del Potro, scor 6-7 (7/1), 7-6 (7/4), 6-2, 6-4, în optimile de finală de la US Open.

Roddick, câştigător la UŞ Open în 2003, anunţase săptămâna trecută că acesta va fi ultimul turneu la care va participa ca jucător.

După 12 ani de carieră, Roddick a fost ovaţionat de spectatorii prezenţi la meci şi a încheiat întâlnirea cu Del Potro cu lacrimi în ochi, la fel ca şi soţia sa, manechinul Brooklyn Decker. La această ultimă partidă au asistat şi părinţii americanului.

La finalul întâlnirii, Roddick le-a mulţumit spectatorilor şi a declarat că a avut mari emoţii în acest ultim meci.

"Este pentru prima dată în viaţa mea când nu ştiu ce să spun. Sunt emoţionat şi copleşit, nu ştiu exact ce simt. Înaintea finalului meciului mi-au trecut prin faţa ochilor milioane de imagini, partide din întreaga mea carieră. Vă mulţumesc vouă suporterilor care mi-aţi fost mereu aproape, deşi câteodată comportamentul meu nu a fost la cel mai înalt nivel. Îi mulţumesc mamei mele care a fost mereu prezentă la antrenamente, îi mulţumesc şi soţiei pentru susţinere. Acest meci a reprezentat o întoarcere la copilărie, a fost ca la început când jucam în parc. Mi-a plăcut", a spus Roddick.

Andy Roddick, în vârstă de 30 de ani, se retrage din circuitul profesionist după 12 ani de carieră în care a câştigat 32 de titluri, dintre care unul de Grand Şlam (UŞ Open în 2003), şi Cupa Davis cu echipa Statelor Unite ale Americii în 2007.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro