Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:34:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fotbal/ Vivi Răchită şi Alexandru Crângu,preşedintele Petrolul Ploieşti, au demisionat


22 martie 2012

Vivi_Rachita2Alexandru Crângu, preşedintele clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, şi antrenorul principal Valeriu Răchită au demisionat după înfrângerea pe teren propriu cu Concordia Chiajna (3-4), în etapa a 22-a a Ligii I.

''Ca urmare a rezultatelor nefavorabile din ultima perioadă, precum şi a reacţiei spectatorilor de după înfrângerea din partida cu Concordia Chiajna, preşedintele Alexandru Crângu şi antrenorul principal Valeriu Răchită au decis să se retragă din funcţiile ocupate'', se anunţă pe site-ul oficial al clubului.

''Considerăm că, pentru bunul mers al proiectului început aici, este momentul să facem un pas în spate. Vom acorda tot sprijinul nostru viitoarei conduceri pentru ca, din punct de vedere organizatoric, lucrurile să decurgă normal în continuare'', au precizat oficialii ploieşteni.

În zilele următoare va fi anunţată noua conducere tehnică a „Lupilor galbeni”.

Valeriu Răchită  a antrenat  Petrolul Ploieşti din 30 iunie 2009 reuşind, vara trecută, promovarea echipei în prima ligă.

Concordia Chiajna a reuşit o victorie incredibilă, 4-3 (1-2) cu Petrolul Ploieşti, miercuri, în deplasare, pe stadionul ''Ilie Oană'', într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal. Petrolul a dominat cea mai mare parte a meciului şi a condus cu 3-1, prin ''tripla'' tunisianului Hamza Younes (23, 43, 64), în timp ce pentru Concordia a înscris brazilianul Rocha (35). Concordia a avut un final de senzaţie, marcând de trei ori în ultimele zece minute de joc, prin brazilianul Alex Dos Santos (84, 90) şi Viorel Dinu (90+3).

Petrolul Ploieşti are o serie neagră de şapte meciuri fără victorie (3 egaluri, 4 înfrângeri).

 

 

sursa.agerpres.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro