Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:05:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Răzvan Lucescu,crede în victoria cu Botoşaniul


2 august 2014

Antrenorul "lupilor "  a vorbit, într-o conferinţă de presă, despre meciul de mâine contra moldovenilor dar şi despre partida retur de joia viitoare contra cehilor de la Viktoria Plzen.

Legat de meciul de mâine, antrenorul Petrolului consideră că doar elevii săi pot pierde meciul, diferenţa de valoare dintre  Petrolul şi FC Botoşani fiind uriaşă.

Adrian Mutu a fost anunţat titular în meciul de mâine, Lucescu precizând că " Briliantul " "este căpitanul echipei".

Mici semne de intreabare sunt legate de folosirea lui Patrick N'koyi, congolezul acuzând o accidentare uşoară şi de câte minute va juca Astafei, fostul jucător al Oţelului Galaţi urmând a fi folosit în partida de mâine.

” Nu voi schimba chiar jumătate de echipă, dar vor fi modificări, e clar, pentru că trebuie să ţinem cont de intensitatea meciurilor jucate până acum!”, a precizat Răzvan Lucescu.

Antrenorul Lupilor Galbeni este nemulţumit de ora de disputare a partidei, 17:00, în special datorită vremii caniculare.

Despre meciul cu Viktoria Plzen

 

Deşi până la meciul cu cehii, mai este un meci din campionat, Lucescu este convins că Petrolul va marca în returul cu Viktoria Plzen, dar şi-a avertizat jucătorii să fie mai atenţi şi să nu repete greşelile din meciul tur, încheiat la egalitate 1-1, cehii egalând în minutul 90 + 1.

Reamintim că meciul dintre Petrolul Ploieşti şi FC Botasani din etapa a doua a Ligii 1 se va desfăşura pe stadionul "Ilie Oana ", mâine 3 august, de la ora 17.00 şi va fi transmis live de Look Tv.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro