Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:03:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vivi Răchită se întoarce pe "Ilie Oană" şi vrea 3 puncte!


19 mai 2019

Vivi Răchită, ultimul antrenor care a reuşit să ducă Petrolul în Liga 1, se întoarce, luni seară, pe stadionul Ilie Oană şi anunţă că şi-a propus să obţină trei puncte.

Chiar dacă Poli Timişoara e retrogradată, ambiţia antrenorului numit la începutul anului e să bată, chiar dacă Petrolul este clubul său de suflet. Vivi vrea să câştige pe Ilie Oană pentru că aşa se impune respectul în fotbal.

"Ilie Oană este stadionul la care am muncit un an de zile, iar în fotbal respectul se obţine câştigând.Am demonstrat la Snagov că nu mă dau deoparte şi am făcut 0-0. La fel vom juca şi la Ploieşti. Mă întorc acasă, la mine şi este normal să îmi doresc victoria. Aşa cu am stricat pronosticurile la Snagov, o voi face şi la Ploieşti", a declarat Vivi Răchită.

Acesta a spus că are şi respectul fanilor, care nu-l vor înjura, indiferent de rezultat.

"Am o relaţie bună cu suporterii pentru că sunt crescut pe Ilie Oană.Am fost căpitanul echipei care a câştigat Cupa în 1995, am fost managerul şi antrenorul lor, omul care i-am promovat din Liga a 2-a în Liga 1 ", a mai spus Răchită.

Înaintea meciului direct, Petrolul e pe locul 4, la două puncte de barajul de promovare, cu 71 de puncte. ACS Poli e pe 18, cu 29 de puncte. Meciul de luni începe la ora 18:00.

În meciul tur, Petrolul a câştigat greu la Timişoara, cu 1-0, prin golul marcat de Laurenţiu Marinescu (54) din penalty.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro