Vineri, 29 martie 2024 - 10:09:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Doroftei: Nu îmi dau demisia pentru că sunt un luptător


12 septembrie 2014

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, joi, că nu îşi va da demisia din funcţia pe care o ocupă, deoarece este un luptător, şi a precizat că i-a cerut demisia de onoare vicepreşedintelui Vasile Câtea, după ce acesta l-a jignit.

"Dacă cei din box îmi vor cere să plec, o voi face. Nu mi-am dat demisia, pentru că sunt un luptător. Am solicitat ca Vasile Câtea să fie îndepărtat din conducere, pentru că nu este normal să jigneşti un preşedinte. Mâine, poimâine îl ameninţi sau îl iei şi la bătaie? El este consilierul ministrului, este om politic, aş vrea să văd că ministrul are o poziţie, îi dă un avertisment. Când am fost propus preşedinte, nu a fost pentru că sunt deştept, ci pentru imagine. Acum, când au văzut că nu intru în jocurile lor, sunt prost. Eu nu vreau să încurc pe nimeni şi vreau ca boxul să meargă înainte", a spus Doroftei.

La şedinţa Biroului Federal de miercuri, preşedintele Leonard Doroftei a părăsit sala unde avea loc întrunirea, după ce i-a cerut demisia de onoare lui Vasile Câtea, care îl jignise. Cum Câtea a refuzat să o facă, Doroftei a decis să plece din sală. După ce a părăsit întrunirea, Biroul Federal a decis să-i retragă atribuţiile şi dreptul de semnătură lui Doroftei.

"Am tot respectul pentru ministrul Gabriela Szabo, am fost colegi, am călătorit în acelaşi avion la două olimpiade, ştie ce e performanţa şi cred că ştie şi cum ar trebui să fie respectaţi campionii. Nu cred că este normal ce s-a întâmplat ieri, faptul că au luat decizia de a-mi retrage atribuţiile şi prerogativele de semnătură. O să vedem ce se întâmplă de acum încolo, dar nu mă pot călca în picioare unii după cum vor", a completat Doroftei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro