Marţi, 19 martie 2024 - 7:19:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fotbalul din Prahova încotro? Din nou arbitri bătuţi la un meci de Liga A! Cine face ordine în fotbalul judeţean?


24 noiembrie 2019

Un meci de Liga A s-a terminat după doar o singură repriză în urma unor violenţe greu de accepat la o partidă de fotbal, un sport care ar trebui să fie dominat de fair play.

Partida dintre CS Brazi Negoieşti şi Petrolul Băicoi s-a încheiat în minutul 45, după ce tuşierul Andrei Sotir a fost lovit de un jucător al echipei din Negoieşti.

Arbitrul a sunat la 112, cerând ajutorul Jandarmeriei, iar partida s-a întrerupt la scorul de 2-2.  Brigada de arbitri, condusă de Ciprian Piciu, arbitru de categoria 1, a decis ca partida să nu mai fie reluată, în ciuda presiunilor conducătorilor echipei gazdă sau a telefoanelor primite de la şefii AJF sau de la lideri politici...

Partida l-a avut ca observator pe Cătălin Popescu, şeful Comisiei de Disciplină a AJF Prahova şi suntem curioşi cum v-a judeca oficialul incidentele de la meci, mai ales că în fotbalul prahovean deciziile comisiei de disciplină sunt...facultative şi dictate de interese de partid. Altfel nu putem să ne explicăm cum toate echipele excluse în sezonul trecut din campionatele din Prahova joacă în actualul sezon fix în aceleaşi competiţii deşi regulamentele spun clar că...se pot înscrie doar în competiţia cea mai de jos, adică la Liga C şi fără a avea drept de promovare timp de doi ani!!! 
Dar ce să îi faci când primează prieteniile politice, iar regulamentele sunt făcute doar pentru a mânca şuncă cu ceapă pe ele....Nici jucătorii cu cartonaşe roşii şi suspendări spectaculoase nu stau pe tuşă, pentru aceştia existând găselniţa de a....plăti supendarea. Păi, adică eu bat un arbitru măr, stau o etapă (sau mai degrabă joc pe fals) după care plăesc  amendă de doi bani la AJF Prahova şi mi se ridică suspendarea....şi pot să lovesc din nou un arbitru că doar în fotbalul din Prahova banii şi culoarea carnetului de partid rezolvă orice!

Din păcate, violenţele din fotbalul prahovean au devenit o obişnuinţă şi este clar că preşedintele AJF, Silviu Crângaşu este depăşit total de situaţie. Explicaţiile domniei sale potrivit cărora "încurajează mişcarea" nu prea mai sunt prauzibile, pentru că fotbalul nu înseamnă kick-boxing sau lupte de stradă! Practicile anormale din fotbalul judeţean ar trebui să înceteze, iar deciziile Comisiei de Disciplină nu ar trebui să aibă culoare politică!

Violenţele din fotbalul prahovean au ajuns şi în dosarele Poliţiei, existând mai multe reclamaţii ale unor conducători din fotbalul judeţean împotriva unor episoade de acest tip.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro