Miercuri, 17 august 2022 - 11:23:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Reghecampf nu mai este "Laurenţiu al Arabiei"


16 februarie 2015

Tehnicianul român Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de saudiţii de la Al-Hilal, după ce a ratat toate trofeele pe care le putea rata.

Fostul antrenor al Stelei, în vârstă de 39 de ani, în care şefii de la Al-Hilal, una dintre marile echipe ale Arabiei Saudite, a pierdut, la sfârşitul săptămânii trecute, la Riad, finala Cupei Prinţului.

Echipa lui Reghecampf s-a înclinat cu 1-2 în faţa rivalilor de la Al-Ahli. În urmă cu câteva luni, Al-Hilal pierdea, tot pe teren propriu, finala Ligii Campionilor Asiei, nereuşind să îi răpună pe australienii de la Western Sydney Wanderers.

Mai mult, ”valul albastru” a ieşit şi din cursa pentru titlu, fiind abia pe locul 3, la nouă puncte de liderul Al-Nassr.

Laurenţiu Reghecampf a fost îndepărtat de la Al-Hilal la scurt timp după ce preşedintele clubului şi cel mai mare susţinător al românului, prinţul Abdulrahman bin Musa’ad, a demisionat din funcţie.

Dublul câştigător al Ligii 1 cu Steaua avea contract până în 2016 cu Al-Hilal. El câştiga 2,5 milioane de euro la Riad şi, probabil, va primi o compensaţie generoasă în urma demiterii.

Printre posibilii succesori ai lui Reghecampf la Al-Hilal se numără şi Cosmin Olăroiu, care a mai pregătit echipa între 2007 şi 2009, iar de curând a condus naţionala Arabiei Saudite la Cupa Asiei, însă fără să obţină vreun succes important.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

HidroPrahova


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 august 2022
Autentificare
stiriactuale.ro