Sâmbătă, 15 mai 2021 - 5:22:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Asesoft a renunţat la americanul Mike Jones


29 februarie 2012

mike-jonesStaff-ul echipei de baschet CSU Asesoft a renunţat la americanul Mike Jones (27 de ani, 1.87m, 80 kg), singurul yankeu din lot, şi-l păstrează pe Rade Dzambici, optând pentru jucătorul care poate ajuta echipa în acest final de sezon regulat, dar şi în play-off, anunţă fairplaydeprahova.ro.

Americanul era departe de revenirea pe parchet după problemele medicale ivite în toamnă, când s-a accidentat în meciul de la Mediaş, ultimele estimări ale medicilor fiind că el ar fi prins, în cel mai bun caz, câteva meciuri pe final de sezon. În plus, nu ar fi putut ajunge la un nivel deosebit din punct de vedere fizic, caz în care era greu să figureze printre cei cinci jucători străini trecuţi pe raportul de joc. A contat, se pare, şi faptul că oficialii ploieşteni nu au văzut un Mike disperat să se recupereze şi să reintre cât mai repede în echipă, aşa că au ales varianta rezilierii, yankeul urmând să plece acasă în zilele următoare. Culmea, chiar înaintea partidei retur cu Gaz Metan Mediaş, adversara în faţa căreia a suferit nefericita accidentare la genunchi (meci încheiat 75-72 pentru prahoveni).

În acest sezon, Mike Jones a evoluat doar în şase partide pentru CSU Asesoft, cu o medie de 29 de minute şi 17.3 puncte pe meci şi un procentaj foarte bun, de aproape 45%, la aruncările de ”3 puncte”. El a mai jucat la Ploieşti în ediţia 2008-2009, când a contribuit cu medii de 13.4 puncte şi 2.4 recuperări la titlul de campioană şi la câştigarea Cupei României. CSU Asesoft are acum în lot şase jucători străini - Vlahovici, Dzambici, Hargrove, Cepulis, Albijanici şi Tica – dintre care unul va lua loc în tribună la fiecare meci.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(16 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 mai 2021
Autentificare
stiriactuale.ro