Joi, 16 mai 2024 - 6:22:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Denis Ştefan, chemat la "Naţionala" U18 pentru Jocurile Mediteraneene de la Ankara!


29 aprilie 2024

Tânărul talent din handbalul românesc, Denis Ştefan, a fost din nou convocat să reprezinte echipa naţională de juniori U18 la un eveniment internaţional de prestigiu. După ce a impresionat la Turneul Final al Juniorilor 1 de la Mioveni, unde a fost desemnat cel mai bun portar, Denis se pregăteşte acum să facă faţă unui nou provocări.

În urma performanţelor sale remarcabile, Denis va lua parte la un stagiu intensiv de pregătire ce va avea loc la Plopeni, în perioada de mâine până duminică. După aceasta, el va face parte din lotul echipei naţionale pregătită de antrenorul Vasile Boca şi va pleca spre Ankara pentru a reprezenta România la Jocurile Mediteraneene din acest an.

Denis Ştefan îşi dezvoltă şi îşi perfecţionează abilităţile sub îndrumarea antrenoarei Ramona Ştefan la clubul local. Prin participarea sa la toate acţiunile echipei naţionale în cursul anului 2023, Denis a contribuit la poziţionarea României pe harta internaţională a handbalului juvenil. Performanţele echipei în diverse competiţii, precum Campionatul Mediteranean din Tunisia, „European Open Championship” din Suedia şi „Trofeul Carpaţi NIRO”, au demonstrat determinarea şi talentul acestui grup de jucători.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro