Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:50:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


România a făcut egal cu Uruguay


29 februarie 2012

romania-uruguay_2_VSEchipa naţională de fotbal a României a remizat, în această seară, scor 1-1, pe teren propriu, cu reprezentativa Uruguayului, cea mai bună formaţiei din America de Sud şi semifinalistă a Cupei Mondiale din 2010.


Meciul de pe Naţional Arena a început groaznic pentru tricolori, Edinson Cavani deschizând scorul în minutul 2. Se pare că atacantul de la Napoli, care le-a făcut zile amare steliştilor în Liga Europa, s-a reprofilat, nu mai marchează în ultimele minute de joc, ci în primele. Tricolorii au muncit, au alergat şi au ratat.

Cea mai mare ocazie din prima parte a fost irosită de Marius Niculae, care a şutat în bară. De cealaltă parte, Cavani a nimerit şi el bara, după o combinaţie cu Luis Suarez. După pauză, Victor Piţurcă l-a aruncat în teren pe Bogdan Stancu, golgheterul de la Orduspor, care astabilit şi scorul final, 1-1, încă din minutul 50. Acesta l-a învins pe Muslera cu o frumoasă lovitură de cap, după o la fel de frumoasă centrare a lui Torje. Stancu a ai irosit câteva ocazii bune de a marca, fiind unu dintre cei mai buni oameni ai României. Partidă a avut parte şi de câteva incidente violente, jandarmeria încercând să evacueze un sector al unei peluze, după ce mai mulţi fani au afişat un mesaj anti FRF. Mutu nu a marcat nici de această dată şi rămâne la un gol de recordul de reuşite în tricoul naţionalei, deţinut de Gheorghe Hagi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro