Vineri, 7 mai 2021 - 1:44:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Campionatul de fotbal al Greciei a fost suspendat


1 martie 2015

Guvernul de la Atena a decis suspendarea fotbalului profesionist din Grecia, în urma incidentelor grave petrecute la derby-ul dintre Panathinaikos şi Olympiakos.

Este a treia suspendare a campionatului elen de fotbal din acest an, măsuri similare fiind luate şi în septembrie şi noiembrie, tot în urma unor conflicte violente între fani. Partidul Syriza, care a preluat de curând conducerea ţării, a promis că va rezolva problema. Primul pas: suspendarea tuturor partidelor din primele trei eşaloane.

Guvernul vrea să implementeze legile statului pe stadioanele de fotbal. În acelaşi timp, îşi doreşte reluarea partidelor cât mai curând posibil, însă doar după ce va observa o reacţie pozitivă din partea tuturor echipelor”, a declarat preşedintele Superligii elene, Giorgos Borovilos.

Duminică, în timpul meciului dintre cele mai mari echipe ale Atenei, Panathinaikos şi Olympiakos, câştigat cu 2-1 de „verzi”, fanii au aruncat torţe, pietre şi sticle în sectorul ocupat de oficialii echipei oaspete. A urmat o altercaţie între conducătorii celor două cluburi.

Fotbalul din Grecia este măcinat de multă vreme de incidente violente. În acest sezon, un fan a murit după o bătaie generală între suporterii echipelor de liga a treia Ethnikos Pireu şi Irodotos.

Dacă iniţial se precizase că fotbalul va fi suspendat pe termen nelimitat, premierul Alexis Tsipras a anunţat apoi că sancţiunea va fi aplicată timp de o săptămână.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(375 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Iulian Dumitrescu

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 6 mai 2021
Autentificare
stiriactuale.ro