Vineri, 17 septembrie 2021 - 1:35:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Suporterii nu mai pot fi minţiţi cu rezultate! Cristi Vlad- Leo Grozavu- demisia la pachet! FOTO


9 octombrie 2018

Suporterii  Lupilor Galbeni nu mai pot fi minţiţi cu rezultate false. Au demonstrat-o la meciul Petrolului cu Luceafărul când stadionul Ilie Oană a părut un butoi de pulbere.

Fanii au redevenit uniţi şi au cerut la unison demisia antrenorului Leo Grozavu.

După fiecare gol marcat de Petrolul unicul lucru care se auzea erau doar scandările "Demisia". De fiecare dată când antrenorul Leo Grozavu se ridica de pe banca tehnică, tribunele strigau acelaşi lucru: Demisia.

"Cristi Vlad şi Claudiu Tudor aţi jucat să încasaţi / Casele de pariuri să le falimentati", a fost primul banner afişat de galeria Petrolului, ca după autogolul lui Cristian Oroş, pentru 5-2, să ridice un nou banner: "7+ cota 12". Ulterior, Cătălin Ştefănescu a făcut 6-2, iar Toto Tamuz a ratat un penalty în minutul 90+2.

Suporterii cer acum şi demisia preşedintelui Cristi Vlad, pe care îl fac vinovat de faptul că Leo Grozavu nu are o clauză de reziliere şi că pentru a pleca clubul trebuie să îi plătească toată suma până la final, adică aproximativ 50.000 de euro. Cei din galerie consideră că situaţia a fost complicată chiar de preşedintele Cristi Vlad care din cauz alipsei de experienţă nu a verificat contractul antrenorului Grozavu şi s-a ajuns la situaţia de astăzi.

Din greşeala lui Cristi Vlad, Ploieştiul a  devenit un butoi de pulbere, iar menţinerea lui Leo Grozavu pe banca tehnică a Petrolului ar putea transforma oraşul într-un câmp de bătaie.

Petrolul are trei înfrângeri în 11 etape, jocul nu mulţumeşte, iar conducerea clubului încearcă să renunţa la antrenor, însă acesta refuză o despărţire pe cale amiabilă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(244 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 septembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro