Vineri, 29 martie 2024 - 2:56:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sorana Cîrstea va evolua cu Garbine Muguruza, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon


7 iulie 2017

Spaniola Garbine Muguruza, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 96 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, fază în care o va întâlni pe Sorana Cîrstea, locul 63 WTA.

Muguruza, finalista ediţiei din 2015, s-a impus după un meci care a durat o oră şi 20 de minute.

Cîrstea şi Muguruza s-au mai întâlnit o dată, în ianuarie, în optimi la Australian Open, când spaniola s-a impus cu 6-2, 6-3.

La rândul ei, Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la Wimbeldon, după ce a beneficiat de abandonul americancei Bethanie Mattek-Sands, locul 103 WTA, la scorul de 4-6 7-6 (4). Mattek-Sands a alunecat şi s-a accidentat grav la genunchi, în primul ghem al decisivului.

Mattek-Sands a alunecat când a atacat o minge la fileu, după ce Sorana servise. Ea s-a prăbuşit pe teren şi a început să strige "help me, please!, help me!" (n.r. ajutaţi-mă, vă rog, ajutaţi-mă). Îngrijorată, Sorana Cîrstea a venit lângă adversara ei. Personalul medical a sosit la terenul 17 şi i-a acordat primul ajutor sportivei ameircane, care a fost transportată cu targa la ambulanţa care a preluat-o şi a dus-o la spital.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro