Marţi, 19 martie 2024 - 8:08:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Trei la zero scurt şi Petrolul urcă pe locul doi


4 mai 2014

ACS Poli nu a reuşit să ţină nici pe departe piept celor de la Petrolul. Cu un categoric 3 – 0 ploieştenii au reuşit să-şi asigure locul doi în campionat. A fost nevoie de doar o repriză şi un joc total debusolat al timişorenilor pentru a se a rezolva destul de repede problema învingătoarei.

Meciul nu a avut un istoric încărcat. Ploieştenii şi-au văzut de treabă, au înscris destul de repede, din penalty, au mai băgat-o de două ori în plasa porţii lui Nuno Claro şi la pauză totul era deja rezolvat: 0 – 3.

Deschiderea scorului a venit în minutul 19. La o lovitură liberă Morarjiu îl trage în careu pe Tamuz şi „Brad Pitt” Tudor dictează 11 metri. Albin execută bine şi Nuno Claro nu mai reuşeşte minunea de a scoate penalty-ul. În minutul 19 era deja 1 – 0 pentru Ploieşti, iar jocul prestat de timişoreni nu oferea prea multe speranţe pentru egalare.

Al doilea gol al oaspeţilor avea să vină în minutul 38. Albin complet liber, într-o apărare timişoreană total debusolată, şutează plasat, puternic, Nuno Claro scapă mingea şi aceasta intră în poartă. La 2 – 0 deja speranţele unei egalări se apropiau de zero.

Ca problema să fie definitiv tranşată, Geraldo Alves fructifică la maxim o centrare de la Teixeira şi cu o lovitură de cap înscrie pentru 3 – 0. Deci, la pauză era deja 3 – 0 pentru oaspeţi.

Repriza a doua nu a adus nimic nou în jocul timişorean. Totuşi, Alexa a decis să-l trimită în teren pe Mansour, el a părut cu cel puţin un pas înainte peste jocul colegului său Szekely, păstrat şi el în teren, dar fără susţinere din spate cei doi atacanţi nu prea au avut şanse de izbândă.

Jocul prestat de cele două formaţii nu a fost cu nimic mai bun decât vremea proastă de afară. Pentru Petrolul era normal să nu se chinuie, ei erau deja la un scor mai mult decât confortabil. De cealaltă parte, ACS Poli a atacat, slab, fără ocazii clare şi fără sorţi de izbândă. Ocaziile adevărate de gol au cam lipsit, iar cea mai bună şansă a avut-o Roman, de abia în 87, după un şut sănătos şi bine plasat de la vreo 21 de metri.   Pecanha a reuşit să reţină chiar dacă balonul a fost destul de puternic trimis de timişorean. S-a terminat ACS Poli – Petrolul Ploieşti, 0 – 3, şi formaţia bănăţeană se gândeşte tot mai mult la „soluţia” licenţelor neluate de unele echipe pentru a scăpa de retrogradare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro