Vineri, 1 decembrie 2023 - 10:07:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Amenzi de 18.000 de lei şi interdicţii pe stadioane timp de un an pentru 19 suporteri rapidişti


3 iulie 2014

Jandarmeria Capitalei a dat amenzi în valoare totală de 18.000 de lei şi interdicţii pe stadioane timp de un an unui număr de 19 suporteri rapidişti pentru provocarea şi participarea la violenţele care au avut loc la meciul demonstrativ de old-boys Rapid - Petrolul Ploieşti din 25 iunie.

Potrivit unui comunicat emis de Jandarmeria Capitalei, punctul de atracţie al evenimentului a fost meciul de fotbal dintre Old Boys Rapid şi Old Boys Petrolul Ploieşti.
 
Înainte de începerea partidei de fotbal în tribuna a II-a a arenei sportive a izbucnit o altercaţie între mai mulţi fani fiind necesară intervenţia jandarmilor pentru aplanarea conflictului. 
 
Ca urmare a incidentelor de pe 25 iunie, jandarmii au identificat şi sancţionat 19 persoane cu amenzi în valoare de 18.000 de lei pentru provocarea sau participarea efectivă la scandal.
 
Mai mult, cei 19 suporteri au primit interdicţia de a mai participa la competiţii şi jocuri sportive pe o perioadă de un an de zile.
 
Jandarmeria Capitalei precizează că în cazul unui suporter, care ar fi fost surprins în stadion deşi nu avea voie să se afle acolo, au fost sesizate organele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea măsurii de interzicere a accesului la competiţii şi jocuri sportive.
 
La 25 iunie, FC Rapid a sărbătorit 91 de ani de la înfiinţarea clubului printr-un meci demonstrativ de old-boys cu echipa din 1995 a formaţiei Petrolul Ploieşti. La acel eveniment au avut loc incidente între fanii rapidişti, jandarmii fiind nevoiţi să intervină cu gaze lacrimogene. Violenţele au avut loc între două facţiuni ale galeriei giuleştene, o parte a fanilor pătrunzând pe suprafaţa de joc.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 noiembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro