Vineri, 29 martie 2024 - 4:26:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Osiako, ultima achiziţie a ”Lupilor Galbeni”


20 martie 2012

Patrick-OsiakoFotbalistul kenyan Patrick Osiako a semnat un angajament, valabil până la finalul actualei stagiuni, cu FC Petrolul Ploieşti. Născut pe 15 noiembrie 1986, Osiako evoluează pe postul de mijlocaş central, iar în perioada 2007-2011 a jucat pentru gruparea suedeză AIF Mjallby, anunţă siteul ”lupilor galbeni

Ploieştenii au reluat antrenamentele pentru meciul cu Concordia Chiajna, care se dispută miercuri, de la ora 17:00, pe stadionul „Ilie Oană”. Elevii lui Vivi Răchită vor rămâne, de astăzi, în cantonamentul de la Crângul lui Bot.

„Este un meci important şi suntem siguri că suporterii înţeleg acest lucru. Avem nevoie de sprijinul unui public numeros, care să-şi încurajeze echipa pe tot parcursul întâlnirii şi să creeze o atmosferă specială, dar civilizată, la primul joc de după redeschiderea porţilor arenei Ilie Oană. Ne aflăm înaintea unei serii, de trei partide, ce va avea implicaţii majore în lupta pentru evitarea retrogradării, iar după confruntarea cu FC Braşov vom avea o întâlnire comună cu factorii de decizie ai echipei şi cu suporterii, vom trage linie, vom vedea în ce situaţie suntem şi ce decizii se impun”, a precizat managerul general al petroliştilor, Valeriu Răchită.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro