Duminică, 28 aprilie 2024 - 12:24:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se pregăteşte şi debarcarea lui Mulţescu de la Petrolul? FOTO


18 mai 2019

Romică Ciobanu şi Leo Grozavu sunt doi dintre antrenorii care au fost nevoiţi să plece de la Petrolul Ploieşti după conflicte cu o parte a jucătorilor şi cu un grup de suporteri. Povestea se pare că se repetă şi în cazul lui Gigi Mulţescu care a început să fie criticat pentru rezultatele înregistrate pe banca Lupilor Galbeni, dar cele mai virulente critici le primeşte deoarece la meciul cu Ripensia Timişoara l-a schimbat pe Marinescu după numai 25 de minute de joc.

O postare a lui Claudiu Tudor pe reţeaua de socializare Facebook a atras numeroase comentarii, din ele prefigurându-se o revoltă împotriva antrenorului, poreclit de cei din galerie SMURD. Se vorbeşte despre schimbarea lui Marinescu de la Timişoara ca fiind făcută la ordinul cuiva. De asemenea, suporterii vorbesc despre un salariu de 7000 de euro pe care îl primeşte Gigi Mulţescu.

Antrenorul a explicat, în schimb de ce l-a scos din minutul 29 pe căpitanul Marinescu, care a mers nervos direct la vestiare. Mulţescu a explicat de ce a făcut această schimbare.

”În primul rând, el a lipsit două zile de la antrenament. A fost chemat la procesul lui Walter de la Cluj, ca martor. Şi a făcut o zi întreagă pe drum. A pierdut şi ziua, şi oboseala, şi asta. A avut două ratări. Când am avut contraatac trei contra doi şi a dat pasă direct la adversar când am avut o fază de gol. Pe urmă, a ratat şi ocazia aia care nu se ratează. E clar că era pe undeva bulversat şi nu era în joc. Şi am făcut o mutare tactică. Tot el e supărat, ce să spun? Dovadă că am dat două goluri şi am câştigat după ce a ieşit”, a adăugat SMURD, întrebat dacă crede că îi trece lui Marinescu supărare.

Vă lăsăm să citiţi singuri o parte dintre comentariile de la postarea lui Claudiu Tudor, dar nu putem să nu ne întrebăm dacă Gigi Mulţescu nu va urma aceeaşi "reţetă" ca şi Romică Ciobanu sau Leo Grozavu....
















 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro