Marţi, 2 iulie 2024 - 9:06:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tensiuni la CSM Ploieşti. Gimnastele, în pericol de a fi excluse de la Campionatul Naţional


16 mai 2024

 

 

 

Secţia de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti este în mijlocul unui nou scandal. Există pericolul ca gimnastele să nu poată participa la Campionatul Naţional din luna iunie. Părinţii sportivelor sunt în alertă, deoarece antrenorul principal, Simona Puiu, nu a semnat deocamdată contractul său.
 
„Directorul CSM Ploiesti, «domnul» Dănuţ Burghelea, a chemat astazi la ora 16.00, urgent, la club, parintii secţiei de gimnastica ritmică. Ne-am prezentat ca nişte oameni dornici să colaboram, în treizeci de minute, fiecare de unde se afla, ca să ne spună ce? Că secţia în care copiii noştri se antrenează de 16 ani de zile nu are Antrenor, deşi doamna Simona era alături de noi. Şi că el nu îşi asuma dacă se întâmplă ceva cu vreun copil în timpul antrenamentelor. DOMNULE DIRECTOR DIN VINA CUI DOAMNA SIMONA, ANTRENOAREA COPIILOR NOŞTRI, NU ARE CONTRACT? DIN VINA CUI FIICA MEA ÎŞI VA COMPROMITE VIITORUL DUPĂ 14 ANI DE EFORT? După ce i-aţi tăiat la jumătate banii doamnei Simona, folosindu-vă de o evaluare ilegală şi mincinoasă, vreţi să comită ilegalităţi şi să semneze??? Cu ce vă evidenţiaţi dumneavoastră în afară că sunteţi poliţist pensionar la 50 de ani? Aţi acos vreun campion vreodată???? Ştiţi ce înseamnă să creşti o gimnastă să ajungă la Lotul Naţional??? Sunteţi plătit din bani publici ca să serviţi comunitatea, nu să vă aşternem covor roşu la picioare! Ceea ce faceţi se numeşte abuz şi extraordinar de grav este că aţi premeditat distrugerea secţiei de gimnastică ritmică! Domnule primar Volosevici, VĂ PLACE? ŞI DUMNEAVOASTRĂ SUSŢINEŢI CAMPANIA DE DISTRUGERE A GIMNASTICII RITMICE LANSATĂ LA PLOIEŞTI? FACE PARTE DIN CAMPANIA ELECTORALĂ A PSD? SUNTEM PUR ŞI SIMPLU UMILIŢI DE DIRECTORUL CLUBULUI ŞI NOI, ŞI COPIII NOŞTRI ŞI NU FACEŢI NIMIC?
Aude cineva strigătul nostru de ajutor? Încotro se îndreaptă lumea asta?????? Ajunge cu atâta nedreptate şi bătaie de joc! Lăsaţi-ne copiii sÎ facă ceea ce iubesc!!!!” este mesajul publicat, miercuri seară, de mama gimnastei Sabina Enache.
 
Reacţia primarului şi a altor oficiali locali este aşteptată cu interes, deoarece comunitatea aşteaptă clarificări şi acţiuni concrete pentru a asigura că gimnastele au oportunitatea de a concura la cel mai înalt nivel naţional.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro