Marţi, 19 martie 2024 - 6:43:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sprijin internaţional pentru fanii Petrolului şi pentru Younes Hamza


15 august 2013

Pe reţeaua de socializare Facebook circulă un mesaj din partea suporterilor lui Vitesse Arnhem, fosta adversară a Petrolului în European League. Galeria echipei olandeze este solidară cu suporterii petrolişti în cazul conflictului dintre  Younes Hamza şi Radu Mazare.

Un grup de suporteri olandezi a trimis site-ului ploieştean http://www.ploiestiulpatrianoastra.com  un mesaj de susţinere al “lupilor galbeni” împotriva primarului Constanţei.

 “ Astfel, săptămâna viitoare la meciul de pe teren propriu contra celor de la Twente, în peluza celor de la Vitesse va fi afişat un banner de susţinere a atacantului tunisian Hamza Younes, prin care se va cere respectarea legii în România, implicit în cazul atacantului Petrolului.  Mesajul peluzei olandeze care ne-a fost trimis pe adresa siteului sună în felul urmator: “We will definitely make a banner for the home game vs Twente. Justice for Hamza Younes! Vitesse Supporters”

Cu alte cuvinte suporterii lui Vitesse confirmă oficial pentru Ploieştiul Patria Noastră, că vor acorda tot sprijinul de care fanii Petrolului şi Hamza Younes vor avea nevoie şi că vor monitoriza îndeaproape desfăşurarea acestui caz.

“Putem să vaă anunţăm oficial că ne-am decis să vă fim solidari în acest caz a lui Hamza Younes, şi cu ocazia primului meci de pe teren propriu contra celor de la Twente, vom afişa un banner de susţinere cu mesajul : Dreptate pentru Hamza Younes! Suporterii lui Vitesse“

Dac suporterii celor de la Vitesse au confirmat, deja, solidaritatea cu privire la cazul Younes, alte peluze europene cu nume grele sunt aproape de a confirma şi de a protesta şi ele contra abuzului primarului Radu Mazare. Printre peluzelor europene solidare cu lupii galbeni se află galeriile celor de la Borussia Dortmund, PSV Eindhoven, Legia Varsovia şi Real Madrid.

Sursa: http://www.ploiestiulpatrianoastra.com

Foto:prosport.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro