Marţi, 19 martie 2024 - 4:12:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul continuă seria remizelor


27 martie 2014

La doar 10 zile după remiza din campionat (scor 1-1), Petrolul şi Astra s-au "duelat " şi în prima manşă a semifinalelor Cupei României, la fel ca în liga 1, cele două combatante au practicat un joc plictisitor, în multe momente al acestuia.

"Lupii galbeni " au început în forţă, în minutul 3 Albin cade în careu după un duel cu Yahaya, dar Balaj, nu a acordat nimic, reluările tv dându-i dreptate centralului.

În minutul 26, Tamuz a a trimis peste poartă, după un şut din întoarcere.

Oaspeţii puteau deschide scorul, însă lovitura de cap a lui Ben Youssef, din minutul 30, a ajuns în braţele lui Pechana. 0-0 la pauză, după o repriză în care cele două echipe parcă au jucat şah, inchiozandu-se reciproc la mijlocul terenului.

După pauză, gazdele au fost forţat în ofensivă. Dar, prima ocazie importantă a aparţinut giurgiuvenilor, în minutul 49, Seto Takayuki a fost blocat în extremis de Manasse, înainte să şuteze la poartă.

Ultima ocazie a partidei i-a aparţinut lui Teixeira, în minutul 87, portughezul a reuşit un trasou de la 25 de metri dar acesta a trecut peste transversală.

Spre sfârşitul partidei, văzând neputinţa petroliştilor, galeria a scandat " Jucaţi fotbal " şi " Ruşine să vă fie ", după meci Zicu fiind apostrofat şi înjurat de o parte dintre aceştia .

Un egal care îl face optimist pe Răzvan Lucescu, acesta declarând: " "Acest 0-0 ne oferă un uşor avantaj pentru retur. Cu calm, cu răbdare şi cu spirit de luptă putem depăşi acest blocaj psihologic. Să nu uităm că am avut şi mulţi accidentaţi!"

Petrolul – Astra 0-0

Petrolul: Pecanha - Beţa, Manasse, Geraldo (cpt), Guilherme - Hoban, De Lucas (60 Fernandez) - Priso (71 Zicu), Teixeira, Albin - Tamuz (56 Camara). Antrenor: Răzvan Lucescu

Astra: Lung - Măţel, Găman, Youssef, Morais (cpt) - Yahaya - Yoda, Laban, Takayuki (72 Budescu), De Amorim (80 Enache) - Yazalde (78 Bukari). Antrenor: Florin Marin

Au arbitrat: Cristian Balaj (Baia Mare) - arbitru; Octavian Şovre (Oradea), Miclos Nagy (Cluj) - asistenţi; Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea), Cătălin Popa (Piteşti) - adiţionali; Ovidiu Artene (Vaslui) - rezervă.

Observatori: Octavian Goga (Braşov), Adrian Vidan (Bucureşti)

Declaraţii la conferinta de presa :

Răzvan Lucescu: ”A fost un meci dificil, am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din campionat, cu jucători buni şi mişcare foarte bună. Per total a fost un meci echilibrat, cu perioade pe care ambele echipe le-au controlat, fără însă a profita de aceste situaţii. Mi-aş fi dorit să câştigăm cu 3-0 şi să stăm liniştiţi, dar nu am jucat singuri. Am întâlnit echipa de pe locul 2. Trebuie să recunoaştem că traversăm o perioadă dificilă în care nu prea avem realizări. A fost un număr mic de ocazii, undeva la 2-1 pentru noi, cu o intervenţie foarte bună a lui Pecanha la acea lovitură liberă. Cu acest rezultat de 0-0, la finalul primelor 90 de minute, calificarea se va decide în retur. Noi plecăm cu un uşor avantaj, cel puţin psihologic”.

Florin Marin: ”Nu mi-a fost teamă de acest meci, e vorba doar de respect. Mi-am luat măsuri la centru, acolo unde Petrolul este puternică, am încercat să-i blocăm în multe perioade şi am şi reuşit acest lucru. Am introdus trei jucători de atac, capabili să ţină de minge pentru că noi, la un moment dat, pierdeam foarte uşor mingiile, greşeam mult. După acest meci, niciuna dintre echipe nu este favorită. Trebuie să înscriem ca să ne calificăm. Şi în prelungiri să ne calificăm, numai să jucăm finala”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro