Vineri, 26 aprilie 2024 - 9:38:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A.Teodorescu la Oameni de Valoare: "Cea mai bună soluţie pentru Petrolul..." Află ce declaraţii incendiare a făcut omul de fotbal VIDEO


20 octombrie 2018



Omul de fotbal Adrian Teodorescu a fost invitatul lui Dan Culicovschi la emisiunea Oameni de Valoare, emisiune difuzată de postul Prahova TV.

Teodorescu a avut mai mult afirmaţii interesante în timpul showului tv, dar sunt interesante declaraţiile lui cu privire la Petrolul:

 "Nu pot să comentez foarte mult ceea ce se întâmplă din punct de vedere tehnic la club. Spun doar că trebuie găsită calea de împăcare cu suporterii de la Peluza 1, Ilie Oană, că Petrolul are nevoie de un antrenor ploieştean, indiferent care este numele lui şi mai cred că Daniel Chiriţă trebuie adus urgent la club, ca o punte de legătură între suporteri, banca tehnică, conducere...un fel de liant...", a afirmat Teodorescu.

Chestionat despre Prahova Ploieşti, cel mai nou proiect al său din punct de vedere fotbalistic, Teo a vorbit despre copiii talentaţi de la club. "Sunt trei jucători care promit mult: Sebi Solomon, Dariu Tache şi Adiţă Simionescu, portarul nostru. Dar pariul meu personal este Sebi Solomon pe care îl văd jucând foarte curând în Liga 1 şi selecţionat la echipa naţională", a spus Adrian Teodorescu.

Interesante au fost şi răspunsurile, omului de fotbal la întrebările fulger adresate de moderatorul emisiuni. Cartea preferată este Biblia, mottoul său preferat este "respectă-ţi cuvântul", Teo adăugând că un genteleme'a agreeement face cât o mie de semnături pe nişte acte sau pe un contract de angajare, iar locul preferat al şefului de la Prahova Ploieşti este la Strejnic, Mănăstirea Turnu!

Cât despre viitor, Teodorescu consideră că soluţia ideală pentru fotbalul din Ploieşti este ca Petrolul să joace în Liga 1, Prahova Ploieşti în Liga 2, iar Prahova să fie un furnizor de jucători valoroşi pentru Lupii Galbeni

Mai multe aflaţi urmărind emisiunea profesorului Culicovschi de la Prahova TV, emisiune care va fi difuzată în reluare luni de la ora 13.00.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro