Joi, 25 aprilie 2024 - 11:14:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Premii pentru micile gimnaste ploieştence


2 noiembrie 2012

Gimnastele ploieştence, legitimate la Club Sportiv Municipal Ploieşti,  au urcat pe podium  la ”Cupa României” la gimnastică ritmică, iar Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a primit, pentru al treilea an consecutiv, Premiul de Excelenţă din partea Federaţiei Române de Gimnasticã Ritmicã.

Livia Hârcan, vicecampioană naţionala cu echipa în 2011 şi 2012, a obţinut medalia de argint, iar ansamblul participant în concursul micilor gimnaste a obţinut medalia de bronz.

Şi cea de a doua reprezentantă a clubului ploieştean, Iulia Chirvasa, a avut o prestatie tehnica deosebita ocupand locul 5, cu un progres de două locuri faţă de Campionatul National din acest an.

În clasamentul pe obiecte cele mai bune punctaje au fost obtinute de Livia Harcan la coarda (locul II) şi la cerc (locul I), iar de Iulia Chirvasa la panglica (locul III).

Trei cluburi din România au fost premiate pentru activitatea lor deosebita de promovare a gimnasticii ritmice atat in randul copiilor cat si in activitatea de performanta, alaturi de clubul ploiestean fiind mentionate  LPS-CSS Baia-Mare si LPS Bistrita.

Gala care a încheiat Cupa Romaniei la gimnastica ritmica a dat prilej din nou gimnastelor Clubului Sportiv Municipal Ploiesti sa-si arate maiestria, Livia Harcan si Cesima Nechifor – componentele Lotului National de Junioare al Romaniei, Iulia Chirvasa si Denisa Stoian prezentand demonstratii foarte apreciate de publicul spectator.

Competiţia a fost organizata de Federatia Romana de Gimnastica Ritmica in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret si a adunat la Bucuresti 30 de gimnaste in concursul individual, sase ansambluri de mica gimnasta si sase ansambluri de junioare, in total peste 100 de gimnaste legitimate la cluburi din Arad, Baia-Mare, Bistrita, Brasov, Bucuresti, Iasi, Oradea, Ploiesti, Resita şi Targu-Mures.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro