Marţi, 23 aprilie 2024 - 6:09:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti, echipa renăscută din cenuşă, locul 2 în clasament după o victorie frumoasă!


17 septembrie 2018

2-1 cu Vulturul Zănoaga. Prahova Ploieşti continuă să impresioneze prin tenacitate şi ambiţie.

După un meci plin de ocazii, disputat pe o ploaie torenţială, tinerii fotbalişti antrenaţi de Adrian Teodorescu au reuşit să obţină trei puncte şi să ocupe locul 2 în clasamentul Ligii C-seria Mizil.

Cele două goluri ale prahovenilor au fost marcate de căpitanul Răzvan Brotac şi de Darius Tache, nou venit în echipa Prahova, care la numai 17 ani a debutat cu succes într-un meci despre care se va vorbi mult timp. De remarcat, driblingurile senzaţionale ale lui Sebi Solomon, noua achiziţie a celor de la Prahova Ploieşti. Din păcate, deşi a avut numeroase ocazii, Solomon nu a reuşit să şi marcheze. Interesant este că se zvoneşte prin târg că Solomon este deja dorit de câteva echipe din Liga a 3 a.

Nu trebuie uitat nici portarul Adiţă Ştefănoiu, care s-a dovedit a fi un apărător senzaţional, fiind aplaudat chiar şi de adversari.

Oricum, Prahova Ploieşti promite să devină cel mai frumos proiect din fotbalul prahovean. Cu o medie de vârstă de 22 de ani, fotbaliştii de la Prahova au demonstrat încă o dată că merită încrederea şi susţinerea financiară a lui Adrian Teodorescu şi (în ciuda tensiunii de pe banca de rezerve, dată de numeroasele ratări), au dus echipa pe locul 2, loc pe care nu-l prognoza nimeni, în condiţiile în care echipa a fost formată în doar câteva zile.

Ar trebui să vorbim şi despre piedicile politice puse acestui proiect, dar despre acest subiect, Adrian Teodorescu promite să vorbească personal într-o conferinţă de presă.

Weekendul viitor, Prahova Ploieşti joacă în deplasare. Duminică, 23 septembrie, fotbaliştii lui Teodorescu vor întâlni Viitorul Fulga, echipă aflată, după primele trei etape, pe locul 9.















 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro