Joi, 25 aprilie 2024 - 10:12:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ludogoreţ a făcut spectacol în ultimul meci din campionat


10 august 2014

Până la prima confruntare cu Steaua din preliminariile Ligii Campionilor, Ludogoreţ dă semne de revenire în campionat, unde adunase numai 4 puncte după primele trei runde.
Formaţia bulgară a evoluat  împotriva celor de la Lokomotiv Plovdiv şi a rezolvat partida după numai 35 de minute. Brazilienii au făcut spectacol în prima parte. Juninho Quixada deschis scorul după ce a profitat de o gafă uriaşă a portarului advers (11). Tot el a majorat diferenţa peste numai opt minute, în timp ce Wanderson stabilit scorul la pauză, 3-0.

Misidjan a înscris şi el în repriza a doua după o fază în care a trimis balonul pe lîngă trei fundaşi ai adversarilor. Pentru gazde a punctat în prelungiri Karageren, după o gafă a lui Cvorovici, care a respins balonul în faţă.

Echipa folosită de Ludogoreţ: Cvorovici - Vasilev, Moţi, Mantyla, Choco (Angulo 79) - Espinho, Zlatinski (Abalo 82) - Misidjan (Petrov 70), Wanderson, Abel - Juninho Quixada

Steaua şi Ludogoreţ se vor întîlni în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor pe 19 august, de la ora 21:45, pe TVR 1, DolceSport 1 , DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro