Marţi, 28 noiembrie 2023 - 4:14:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Halep învinsă, din nou, de Sharapova


27 octombrie 2015

Simona Halep a cedat şi al şaselea duel cu Maria Şarapova. Rusoaica s-a impus în două seturi, cu un dublu 6-4, în timp ce campioana noastră are nevoie de un succes în ultimul meci din Grupa Roşie, cu Agnieszka Radwanska, pentru a se califica în semifinale la Turneul Campioanelor.

Şarapova a intrat mult mai bine în meci decât Halep. Concentrată şi foarte ambiţioasă, rusoaica s-a desprins la 2-0, însă tactica sa îndrăzneaţă a adus şi câteva greşeli neforţate.

Simona a depăşit debutul crispat şi a egalat scorul. Echilibrul s-a menţinut în următoarele game-uri, când ambele jucătoare şi-au apărat cu îndârjire serviciul. Schimburile de mingi au fost extrem de încinse, o dovadă a rivalităţii aprige dintre cele două super-jucătoare.

La 5-4 pentru rusoaică, Simona a cerut să se consulte cu antrenorul Darren Cahill. Australianul a sfătuit-o să pună mai multă presiune, să aibă mai multă încredere şi a felicitat-o pentru jocul său.

Din păcate, Simona nu a reuşit să facă faţă bombardamentului Mariei şi, cu toate că a anulat apoi două mingi de set ale rusoaicei, a pierdut primul set pe propriul serviciu, scor 4-6.

Manşa secundă a început groaznic pentru Simona, care, deşi a încercat să se agaţe de fiecare punct, a pierdut primele trei game-uri. A cerut din nou sfatul antrenorului, care i-a spus să facă urgent câteva schimbări în joc.

Indicaţiile au ajutat-o pe Halep, care a oprit seria negativă, însă Şarapova a revenit rapid la cârma jocului şi s-a desprins la 5-1.

Simona a încercat o revenire şi a câştigat trei game-uri consecutive, însă ultimul cuvânt l-a avut tot Maria, care a încheiat setul doi cu un break şi s-a impus, la fel ca în prima manşă, cu 6-4.

Românca are nevoie de un succes în ultimul meci, cu Agnieszka Radwanska, învinsă azi în două seturi de Flavia Pennetta, pentru a se califica în semifinale la Turneul Campioanelor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 noiembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro