Marţi, 19 martie 2024 - 10:01:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSU Asesoft – Farul Constanta 92-57 (47-35)


10 noiembrie 2013

CSU Asesoft: Dunn, Szijarto, Marshall, Zekovic, Negoitescu
Farul: Stanescu, Bucur, Enache, Minea, Paun

Campionii  continua seria de victorii in liga nationala . CSU Asesoft si-a respectat blazonul nelasand loc de surprize, in disputa de pe teren propiu cu Farul Constanta. Dupa victoria lejera, CSU Asesoft  ocupa locul 1, cu o saptamâna înaintea derbiului  cu CSM Oradea.
 Dunn si Zekovic au facut spectacol in primele minute ale primelor doua sferturi, apoi i-au lasat pe colegii lor mai tineri sa joace. Ene, Ianuli sau Neagu, Negoitescu, Dumitrescu si Movileanu  au jucat bine si au  contribuit la un spectacol de baschet  oferit  de ploiesteni.

CSU Asesoft – Farul Constanta a  fost  un meci fara emotii pentru amfitrioni, chiar daca Farul a  reusit sa atraga aplauze din partea publicului prezent in Sala Sporturilor "Olimpia". Minea si Paun au fost cei mai buni marcatori ai oaspetilor , chiar daca formatia de la malul marii a pierdut net in fata campionilor en-title.

Miercuri , CSU Asesoft Ploiesti  va juca pe teren propriu cu  Lukoil Academic, în etapa a 5-a din EuroCup. Partida se va disputa la ora 19.30 si va fi televizata de digisport.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro