Vineri, 26 aprilie 2024 - 7:20:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Află cine este personajul din Ploieşti care visa să fie şef la Petrolul, dar care a fost anchetat pentru falsuri!


7 noiembrie 2018



O căutare pentru documentarea unor materiale pe Google ne-a readus în atenţie momente uitate de mulţi acum, dar care l-au avut protagonist pe un personaj din Ploieşti despre care se aude că a devenit bolnav de şefie şi îşi doreşte funcţii mult peste condiţia sa.

Publicăm articolele respective, cu link direct către sursa iniţială şi vă lăsăm pe dvs să comentaţi prestaţiile personajului respectiv

Articol publicat pe siteul www.patraru.ro în noiembrie 2009

”Actualului director executiv al Chimiei Brazi i s-a propus sa preia functia de presedinte al Consiliului de Administratie al clubului Petrolul Ploiesti! Radulescu ar accepta un post la Petrolul, insa doar acela de presedinte executiv!

Cand este vorba despre clubul Petrolul, nu se poate spune in niciun caz ca lucurile se miscă incet. Ba, dimpotriva. Astfel, ultima noutate din tabara echipei ploiestene este aceea ca Lucian Radulescu, actualmente director executiv la Chimia Brazi, a fost ofertat cu cea mai inalta functie, aceea de presedinte al Consiliului de Administratie! Radulescu a declinat insa aceasta oferta, fara sa zică nu unei reveniri la Petrolul, dar numai pentru postul de presedinte executiv.”
Acum, ca v-ati potolit si nu va mai tavaliti pe jos de ras, trebuie sa va spun ca stirea asta a aparut in Telepraful de Prahova de azi. Logic, oferta nu a existat, iar Radulescu se baga ca de obicei singur in seama.

Dar haideti sa facem impreuna un exercitiu de imaginatie, chiar daca, stiu, e foarte greu. Sa zicem ca Radulescu ar fi fost ofertat de Petrolul. Cine l-a ofertat? Vivi doar daca s-a dus cu bidonul, Andi nu era cretin sa il aduca pe Radulescu in locul sau. Volosevici? Cu toate bubele pe care le are, Volosevici are, spre deosebire de alti primari care sprijina cluburi de fotbal, meritul de a nu se baga la echipa. Si-atunci, cine i-a propus lui Radulescu functia la Petrolul? Telegraful de Prahova? Penibil!
Cat despre Lucica Radulescu, parerea mea o stiti. Un smecheras semianalfabet, care nu are ce sa caute intr-un fotbal curat. Genul de parvenit care a inceput prin a le cara sefilor gentile si a ajuns bine pentru ca a facut treburile murdare la cluburile la care a lucrat. Ii stiti pe acesti oameni: se ocupa de spagi, arbitraje, contracte, facturi false, deconturi, curve pentru sefi, masini furate pentru fotbalisti şi aşa mai departe.
Oricum, ne-am distrat bine azi, trebuie sa recunoasteti! Eu, cand am citit ca Radulescu a refuzat oferta, era sa cad de pe scaun de ras! Ce imbecili!


Cel de al doilea articol a fost publicat pe acelaşi site pe data de 30 august 2011...

Aseară, în partea a doua a emisiunii Presing, am luat în discuţie două cazuri aproape incredibile. În primul sunt implicate cluburile Chimia Brazi şi CSO Plopeni. Pe scurt, lucrurile stau aşa. Anul trecut, Plopeni a împrmutat de la Brazi trei jucători. Pentru perfectarea actelor, era nevoie de un acord de transfer. Plopenarii au trimis actele la Brazi, semnate şi ştampilate. Aici, au fost adăugate nişte sume de transfer. Doi jucători au fost ”vânduţi” cu câte 40.000 de euro, al treilea cu doar 30.000. În total, 110.000 euro. Actele au fost înregistrate la Federaţie, iar Chimia i-a avut la mână pe cei de la Plopeni la finele sezonului trecut. Deşi au crezut că totul se va încheia pe cale amiabilă, intervenindu-se inclusiv politic, pe linie portocalie, plopenarii s-au trezit că le datorează chimiştilor 110.000 de euro. Bani pe care ar trebui să-i plătească Primăria Plopeni, cea care susţine cheltuielile clubului. Dacă suma nu va fi plătită, Plopeni va pierde două puncte la fiecare două săptămâni, iar apoi, după 90 de zile, echipa urmează să fie exclusă din campionat.

Cine e de vină? Păi, în primul rând sunt de vină cei de la Plopeni, care trimit acte semnate şi ştampilate aiurea. Aici, trebuie spus că primarul Dragoş Niţă, de la PDL, i-a minţit săptămâna trecută pe reporterii de la Prahova TV, spunându-le că subiectul investigat de aceştia nu există. Nu e prima oară când primarul minte, iar din această atitudine s-ar putea înţelege şi că Niţă ar putea avea vreun blat cu cei de la Brazi. Aşadar, fie Primăria Plopeni plăteşte datoria de 110.000 euro, fie echipa, susţinută din bani publici, va fi exclusă din campionat. Aşa e când se-ntâlnesc hoţii cu proştii, suferă fotbalul.

Al doilea caz este mult mai grav. Jucătorul Stăncescu, de la Brazi, se înţelesese cu gruparea Conpet, la începutul acestui sezon. Îşi depusese memoriu pentru a deveni jucător liber. Pentru legitimarea la Conpet avea însă nevoie de acelaşi blestemat acord de transfer. De la Conpet a plecat către Brazi un astfel de acord, doar ştampilat. Preşedintele secţiei de fotbal de la Conpet, Marius Zencenco, susţine că Lucian Rădulescu, pe atunci directorul executiv al chimiştilor, i-ar fi falsificat semnătura şi ar fi trecut o sumă de transfer de, ţineţi-vă bine, 900.000 de euro, fără TVA. Presupusul fals face obiectul unei plângeri penale, înaintată de preşedintele de la Conpet. În cauză, se fac la acest moment cercetări. Rădulescu a mers mai departe, prezentându-se la sediul Conpet pentru a solicita banii, în numele clubului Chimia Brazi. Ăsta este probabil şi motivul pentru care Lucian Rădulescu a fost retrogradat din funcţie, la Brazi.

Aseară, la emisiunea Presing, Zencenco şi-a precizat poziţia intrând în direct, în timp ce Lucian Rădulescu a promis un punct de vedere pentru săptămâna viitoare, refuzând să intre în direct.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro