Miercuri, 24 aprilie 2024 - 5:09:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Duş-rece pentru Prahova Ploieşti! Înfrângere cu Viitorul Fulga FOTO


23 septembrie 2018

Entuziasmul tinereţii nu a fost suficient pentru ca fotbaliştii antrenaţi şi finanţaţi de Adrian Teodorescu să câştige partida cu Viitorul Fulga. Pe un teren impropriu pentru fotbal, tinerii de la Prahova Ploieşti nu au reuşit să obţină cele trei puncte care i-ar fi putut propulsa pe primul loc în clasamentul Ligii C-Seria Mizil.

"Ai câştigat, continuă! Ai pierdut, continuă!...Noi, astăzi, am pierdut...spre dezamăgirea fanilor noştri....După 2-0 cu Viitorul Fulga, am ratat ocazia de a ajunge pe primul loc în clasamentu Ligii C. Am putea da vina pe diverse lucruri, dar aşa cum ne lăudăm cu victoriile, ne asumăm şi înfrângerile...Continuăm şi vom juca fotbal de calitate, aşa cum merită Prahova Ploieşti, cel mai vechi brand din judeţ!", au spus fotbaliştii de la Prahova Ploieşti, după duşul rece de la Fulga.

După patru etape, Prahova Ploieşti se află pe locul 7 cu 7 puncte, la egalitate de puncte cu Victoria Fântânele, Unirea Lacul Turcului şi Rapid Sălciile, la doar 2 puncte diferenţă de echipele care ocupă primele trei locuri în clasament: Voinţa Vadul Părului, AS Dârvari Coslegi şi Viitorul Ceptura. Clasamentul Ligii C, seria Mizil, este unul extrem de echilibrat, lupta pentru primul loc fiind una extrem de strânsă.

Etapa următoare Prahova Ploieşti va juca acasă, cu Unirea Lacul Turcului. Partida se va disputa pe stadionul de la Strejnicu, duminică , 30 septembrie, de la ora 11.00.











 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro