Joi, 25 aprilie 2024 - 10:19:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mutu va fi „lup galben”


21 noiembrie 2013

Adrian Mutu, atacantul lui Ajaccio, a anuntat  la Dolce Sport ca va reveni in Liga I. Acum toate variantele arată că Mutu va prefera Petrolul Ploieşti, şi datorită prieteniei dintre fotbalist şi antrenorul  "lupilor galbeni", Cosmin Contra .

Dan Capră, finanţatorul clubului Petrolul Ploiesti, a confirmat pentru www.jurnalulph.ro  ca a obtinut acordul ferm al "Briliantului ", pentru venirea în tabăra lupilor din retur.

“Am avut mai multe discutii cu Adrian Mutu si exista în acest moment un acord ferm al jucatorului ca, din retur, sa joace la Petrolul. Mai mult decât atât, pot sa va spun ca nici oficialii de la Ajaccio, actualul club al lui Mutu, nu se opun acestui transfer!”, a spus Dan Capra pentru Jurnalul Prahovean.

Potrivit unor surse Dolce Sport, Mutu va semna în decembrie un contract pe un an si sase luni cu gruparea ploiesteana, suma vehiculata fiind de  1,5 milioane de euro.

"Briliantul "  mai are promisi  500.000 de euro bonus de performanta, aceasta suma dublandu-se in cazul in care  Petrolul va reuşi să se califice în Liga Campionilor .

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro