Marţi, 19 martie 2024 - 6:53:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV U Cluj îl urmăreşte pe atacantul Sebi Solomon de la Prahova Ploieşti


5 octombrie 2018

Surpriză în fotbalul prahovean. Un atacant al unei echipe din eşalonul judeţean a atras atenţia unuia dintre cluburile de tradiţie din România.

Vorbim despre Sebi Solomon, atacantul Prahova Ploieşti, care a intrat în calculele staffului echipei de Liga a 2 a, U Cluj. Cei de la Cluj doresc să îşi întărească lotul şi caută jucători tineri şi talentaţi în toată ţara.

Solomon a fost urmărit în ultimele etape de un reprezentant al celor de la Cluj, care a decis că tânărul în vârstă de numai 18 ani este perfect pentru echipa care îşi doreşte promovarea în Liga 1.

Sebi Solomon este atacantul descoperit de omul de fotbal Adrian Teodorescu şi adus la Prahova Ploieşti, cel mai vechi brand din fotbalul prahovean. După cum a anunţat Teodorescu, Prahova Ploieşti a primit deja o ofertă de transfer pentru tânărul fotbalist născut în anul 2000 de la un club din Liga a 3 a, ofertă care a fost refuzată.

U Cluj, unul dintre cluburile de tradiţie din România, demonstrează că ştie să caute tineri talentaţi în toată ţara, preferând să crească jucătorii de tineri, în loc să îi cumpere cu bani grei cum fac alte echipe. Ploieşteanul Sebi Solomon ar fi fost un atacant perfect pentru Petrolul Ploieşti, însă stafful Lupilor Galbeni nu are răbdarea necesară descoperirii de tineri talentaţi în judeţ, preferând transferurile pe bani grei ai jucătorilor deja formaţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro