Marţi, 23 aprilie 2024 - 9:09:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Proiect unic ce va ajuta competiţiile sportive din România


12 ianuarie 2017


 

A fost realizat primul proiect ce ajută organizatorii de competiţii sportive să-şi pregătească şi să-şi administreze mai uşor evenimentele în viitor.

Uită de problemele organizatorice datorate numărului mare de cluburi şi de participanţi la competiţii sporitve si testează proiectul „Ultra Orienteering”!

Proiectul open-source,  numit „Ultra Orienteering”, este realizat de „Asociaţia Drumeţii Montane”, prin voluntarii Alexandru Cănăvoiu şi Petronel Postolache, care au arătat că se poate face acel CEVA despre care toţi vorbim că trebuie făcut, dar niciodată nu întreprindem pasul următor: să oferim ceva fără a cere ceva în schimb.

Proiectul este compus din mai multe software-uri şi instrucţiuni referitoare la realizarea staţiilor pentru înregistrat timpii participanţilor între anumite puncte de control. Se pot organiza competiţii sportive într-o singură zi sau pe mai multe zile, organizate mai bine şi mult mai interactive, fiindcă se calculează timpii participanţilor la secundă, instant, şi se afişează clasamentele imediat.

Proiectul îţi oferă posibilitatea să îl modifici software-urile şi staţiile (punctele de control) care sunt programabile (codul sursă pentru fiecare post se poate descărca şi modifica după necesitate) şi, chiar mai mult, se poate adăuga şi o mini-imprimantă pentru ca la finalul traseului fiecare participant să se primească un raport cu traseul lui şi timpii intermediari.

Proiectul „Ultra Orienteering” a fost testat pentru prima data la Festivitatea de Premiere a Campionatului Naţional de Turism Sportiv “Ştafeta Munţilor” 2015, iar cei care l-au testat au fost impresionaţi, aşa încât anul acesta proiectul va fi folosit la proba de Orientare a acestei competiţii naţionale.

Dacă eşti pasionat de natură şi doreşti să evadezi din oraş, te invităm alături de noi la cele şapte evenimente din 2017. Detalii despre campionat pe www.stafetamuntilor.ro . Invitaţiile pentru fiecare eveniment în parte sunt publicate cu minim o lună înainte de data evenimentului.

Până atunci, fie că eşti entitate non-profit, companie sau (de ce nu?) persoană fizică, te invităm să afli mai multe despre proiectul „Ultra Orienteering” accesând pagina proiectului www.ultra-orienteering.drumetiimontane.ro.

Asociaţia Drumeţii Montane a plecat la drum lung cu încrederea că va reuşi să-i educe pe cei de lângă ei într-un spirit verde şi cu dorinţa de a face cât mai multe acţiuni pentru a proteja natura!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro