Miercuri, 22 mai 2024 - 2:07:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fabian Stroe s-a calificat în „sferturile” Campionatului European


10 aprilie 2024

Fabian Stroe, pugilistul din cadrul secţiei de box a CSM Ploieşti, a dat lovitura la Campionatul European de Box pentru Tineret, desfăşurat în oraşul croat Porec. Într-un debut spectaculos, Stroe a triumfat în repriza a doua a confruntării împotriva slovenului Tine Jakomini prin RSC (Referee Stop Contest). Arbitrul a fost nevoit să întrerupă meciul în favoarea lui Stroe, după ce Jakomini a fost numărat de trei ori, evidenţiind superioritatea românului.

Această performanţă de excepţie marchează un nou moment de glorie pentru sportivul român în categoria de greutate "54 kg". Următoarea provocare pentru Stroe va fi confruntarea cu polonezul Oskar Grodzicki în sferturile de finală, programată pentru joi. Grodzicki, care a obţinut o victorie la puncte împotriva lui Roman Budikov din Estonia, va fi un adversar demn de luat în considerare.

Fabian Stroe nu ar fi ajuns la acest nivel fără efortul susţinut şi îndrumarea antrenorilor săi de la CSM Ploieşti, Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea, precum şi a celor de la Centrul Olimpic de la Brăila, George Perţea şi Marian Piţa.

Pentru fanii de box şi iubitorii sportului, meciurile pot fi urmărite în direct pe canalul de YouTube al European Boxing Confederation: European Boxing Confederation.

Pentru mai multe informaţii şi actualizări, rămâneţi conectaţi cu CSM Ploieşti şi bucuraţi-vă de evoluţia extraordinară a lui Fabian Stroe în această competiţie europeană de prestigiu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro