Joi, 13 iunie 2024 - 8:51:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul a lipsit de la Adunarea Generală a FRF!Unde a fost Cristi Vlad?


17 aprilie 2019

Petrolul Ploieşti a lipsit nemotivat de la Adunarea Generală a FRF. Cristi Vlad a demonstrat, astfel, încă odată că nu ştie să gestioneze un club de Liga a 2a, cu o istorie fantastică în spate.

Vlad a demonstrat, prin absenţa de la întâlnirea FRF, o lipsă uriaşă de respect faţă de istoria Petrolului, faţă de suporteri şi chiar faţă de întregul oraş Ploieşti. Cristi Vlad nu a reuşit nici măcar să desemneze un alt reprezentant al clubului care să participe la întrunirea FRF....putea merge oricare dintre angajaţii clubului sau orice altă persoană care să reprezinte clubul...inclusiv Florin Bercea putea reprezenta Petrolul la FRF.

Înainte de începerea şedinţei, o persoană din sală a strigat ironic: "Petrolul lipseşte din sală, să începem şedinţa! "

Mai grav este că în loc să meargă la Bucureşti la adunarea FRF, Cristi Vlad a rămas în sediul clubului şi dădea de zor telefoane pentru a afla ce sancţiune primeşte Unirea Teleajen de la Comisia de Disciplină a AJF Prahova. Vlad motiva că cei din galeria Petrolului au utilizat sprayul cu gaze şi din tonalitatea sa se vedea că îşi doreşte suspendarea celor din Galerie.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro