Marţi, 19 martie 2024 - 5:09:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Suporterii îşi continuă lupta cu oficialii Petrolului! "Scrisoarea suporterilor petrolişti"


15 mai 2020

Suporterii Petrolului continuă războiul cu stafful de conducere al echipei. Publicăm integral scrisoarea fanilor care e distribuită pe pagina Peluzei 1 Ilie Oană

"Petrolule, astăzi şi nu numai este despre tine. Faci parte din vieţile noastre de multă vreme şi încercăm să-ţi spunem ce simţim despre tine, ne este foarte greu într-adevăr, dar sperăm să ne găsim cuvintele. Sunt mulţi ce nu vor să te vadă acolo unde îţi este locul, noi ştim! Sunt mulţi ce nu vor să ne vadă alături de tine, la bine şi la greu, noi ştim! Sunt şi mai mulţi cei care doar profită de tine şi de istoria ta frumoasă, că să-şi satisfacă interesele meschine, noi ştim şi te iubim!

Alţii spun că au venit aici în condiţii mizere, dar nouă nu ne pasă! Vrem doar ca tu să ştii cine ţi-a fost alături în clipele grele şi cine şi-a dorit cu adevărat ca tu să renaşţi din propia cenuşă. Nu vrem să te folosească nimeni, Petrolule! Noi suntem alături de tine indiferent de ce se va întâmpla, nu-ţi face griji, cât timp vom traii nu vei fi singur!
Unii nu sunt prea inteligenţi, fac afirmaţii necontrolate la adresa ta, Petrolule! Au o atitudine de servitori ai patronilor, nu au coloana vertebrală nici unii şi nici alţii, însă îţi reamintim din nou că noi te iubim şi nu vom lasă pe nimeni să-ţi facă rău!

"Patronul" tău doar achită salariile şi alte cheltuieli. Noi alături de tine, Petrolule suntem cei care conduc spiritul galben-albastru ce dăinuie încă din 1924. Ştim că unii dintre noi te iubesc, însă nu au timpul şi resursele necesare să fie la fel de informaţi despre situaţia ta, însă noi suntem uniţi pentru tine şi vrem să-ţi apărăm blazonul. Vor veni vremuri grele dacă tu nu ajungi unde îţi este locul, dar nici gând să te părăsim vreodată. Însă cei care acum te conduc, te ameninţă că vor pleca de lângă tine, din nou... Noi nu am făcut asta niciodată pentru că nu avem nimic de câştigat de la tine, doar bucuria pe care tu ne-o oferi tuturor prin simplul fapt că exişţi. Alţii vor să se retragă, însă noi, suporterii, nu te vom părasi niciodată, Petrolule! Vrem să ai încredere în noi că totul o să fie bine pentru tine şi să-ţi mulţumim pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit, şi care ne-au făcut să te iubim din ce în ce mai mult, chiar şi în "condiţiile mizere" cum spun oamenii care-ţi vor răul şi nu apreciează ce am făcut noi pentru tine. Noi te-am ajutat întotdeauna şi aşa vom face fără să vrem ceva în schimb, dar uite că oamenii în care am avut încredere, acum aruncă cu noroi în tine şi trebuie să plece urgent din preajma ta pentru că-ţi fac rău! Promitem să ne asigurăm că toţi cei care nu te iubesc vor pleca de lângă tine şi în încheiere îţi amintim, cum spune şi cântecul care răsună în frumosul tău stadion : "Noi la Petrolul nu vom renunta, aici vom fi mereu şi vom cânta!

Cu drag, ai tăi suporteri.

În clipul de mai jos îl avem pe cel care afirmă un lucru de care nu suntem deloc de acord. Condiţiile de la club erau atât de mizere încat tu şi Cristi Vlad primeaţi 2500 de lei salariu plus mese gratuite la diverse restaurante din oraş, pe când alţii veneau şi ajutau cu sufletul, nu au avut nevoie de bani, ne referim la suporterii care au fost alaturi de echipa."

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro