Joi, 28 martie 2024 - 3:40:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Lupii galbeni " au făcut spectacol în primul amical din Slovenia


24 iunie 2014

"Lupii galbeni " au câştigat la scor, luni, primul amical disputat în cantonamentul de la Maribor (Slovenia).

Petrolul a învins cu 5 -0 echipa din liga a-2-a rusă, Volga Novgorod, toate golurile au fost marcate în primele 45 de minute de către Morar, Nepomuceno, Toto Tamuz (2) şi Mutu Răzvan Lucescu a trimis câte o formulă de echipă în fiecare repriză, debutând în tricoul l"galben-albastru " 6 dintre cei 7 fotbalişti transferaţi în această vară la Petrolul. Petrolul a avut nevoie doar de câteva minute pentru a pune stăpânire pe joc, marcând de 5 ori până la pauza şi având multe ocazii pentru a-şi mări avantajul.

În repriza a doua, ruşii au prins curaj, dar defensiva petroliştilor a respins orice tentativă ofensivă a adversarilor. Deşi "galben-albastrii ", au fost relaxaţi, au forţat din când în când, Priso şi Nkoyi având spre sfârşitul meciului şansa de a mări avantajul, dar cei doi n-au găsit ţinta.

Scor final 5-0, un scor care nu mai lasă loc de comentarii, "lupii " plusând şi prin, noii veniţi, Nepomuceno şi Peteleu fiind printre cei mai remarcaţi jucători ai meciului.

Ploieştenii vor avea câte două antrenamente pe zi, iar joi vor disputa al doilea amical din stagiul de la Maribor, împotriva campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb.

foto:www.fcpetrolul.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro